Ostali sportovi

Hrgović u ringu 25. svibnja na debiju Oleksandra Usika u teškoj kategoriji

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 08.04.2019.
Hrgović u ringu 25. svibnja na debiju Oleksandra Usika u teškoj kategoriji
Foto: FaH

Ukrajinac Oleksandr Usik 25. svibnja odradit će svoju prvu borbu u karijeri u teškoj kategoriji, a u tom programu u ringu će se naći i Filip Hrgović...

Oleksandr Usik prelazi u kategoriju iznad i borit će se u teškoj kategoriji u nastavku karijere. Eddie Hearn potvrdio je kako će prvu borbu imati 25. svibnja, a bit će to večer u kojoj će nastupiti i Filip Hrgović.

Kompletan program trebao bi se održati u Oxen Hillu u Marylandu, a još uvijek nije poznata kompletna lista borbi. Potvrđeno je tek kako će na cijeloj priredbi između ostalih nastupiti Usik, Hrgović i Michael Hunter koji je 2017. godine izgubio od Usika i nakon toga prešao u tešku kategoriju.

Usikov protivnik je poznat, borit će se protiv Carlosa Takama, bivšeg izazivača Anthonyja Joshue od kojeg je izgubio prekidom u desetoj rundi.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Dinko Bilich08.04.2019. u 11:52
    Poznavatelji koji prate boks se slažu s tobom, al ostali bi svakako zaključili da je na redu meč između Usyka i Hrge, a onda bi se išli možda informirat ko je taj Ukrajinac pa bi dobili "senzaciju"
    Dinko Bilich
  • Branimir K.08.04.2019. u 10:54
    Ne slazem se. Naslov uopce nije nikakva navlakusa, najnormalniji naslov u kojem su ukomponirana dva borca koja sudjeluju u programu te veceri. Da Hrgovic boksa protiv Usika, to bi bilo itekako istaknuto, evo niti nakon ne znam koliko citanja nisam povezao da bi Hrgovic tu trebao boksati protiv... [više na forumu]
    Branimir K.
  • vlacng08.04.2019. u 10:43
    Slažem se s tobom u potpunosti.
    vlacng
  • Balthazar08.04.2019. u 10:41
    Naslovu kao što je ovaj nema mjesta na Sportnetu, tako to rade neki drugi portali kojima je jedini cilj osigurati što više klikova za svaku vijest. Siguran sam da je većina čitatelja na osnovi naslova pomislila da će Filip boksati protiv Usika.
    Balthazar