Ostali sportovi

Petar Milas nokautirao Rusa u šestoj rundi i upisao pobjedu

Petar Jenjić • nedjelja, 07.04.2019.
Petar Milas nokautirao Rusa u šestoj rundi i upisao pobjedu

Petar Milas uspješno je odradio borbu protiv Denisa Bahtova kojeg je nokautirao u šestoj rundi meča u prepunoj dvorani u Münchenu...

Iako se nije radilo o borbi za titulu, splitski boksač Petar Milas sigurno će po dobrom pamtiti sinoćnju borbu u Münchenu protiv Rusa Denisa Bahtova kojeg je nokautirao u šestoj rundi. Hrvatski borac sada je na omjeru 14-0, a sinoć je upisao čak 11. pobjedu nokautom.

Ruski boksač krenuo je nešto agresivnije u meč, ali u završnici prve runde Milas je preuzeo inicijativu. Dominacija se nastavila i tijekom druge runde, pokušao je Bahtov u trećoj rundi zaprijetiti, međutim, nije se uspio najbolje snaći.

Hrvatski boksač bio je bolji i u četvrtoj rundi, a u petoj je potpuno dominirao. Pred kraj ga je gotovo i srušio, no Rusa je spasilo zvono. I onda je konačno u šestoj rundi pokleknuo nakon još jednog niza udaraca. Sudac je prekinuo borbu.

"Možda nije bilo po mojoj volji, dugo nisam bio u ringu, no pobjeda je tu. Denis je jako tvrd boksač, ima tvrdu glavu, dugo sam ga razvijao. Želim se zahvaliti svima na podršci, nadam se da će europska titula stići u srpnju, sve je do menadžmenta", kazao je Milas nakon meča.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!