Tenis

Serdarušić u dva seta do pobjede protiv Slovaka na startu Challengera u Barletti

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 08.04.2019.
Serdarušić u dva seta do pobjede protiv Slovaka na startu Challengera u Barletti
Foto: Pixsell

Nino Serdarušić nije imao posebnih problema na startu Challengera u Barletti. Norbert Gombos poražen je u dva seta za nešto manje od sat i pol igre...

Hrvatski tenisač Nino Serdarušić prošao je u drugo kolo Challengera u Barletti. Na startu ga je čekao 223. igrač svijeta Slovak Norbert Gombos koji je ne tako davno bio i među 100 najboljih na ATP ljestvici.

Serdarušić je slavio sa 6:1, 7:6 te je upisao lijepu pobjedu protiv igrača koji je prije samo mjesec dana bio u finalu Challengera u Pauu gdje je poražen od Aleksandera Bublika.

Ovdje je Serdarušić odlično otvorio meč i dobio prvi set s glatkih 6:1 za manje od pola sata igre. Drugi set ipak je bio neizvjesniji i ponudio je više problema za hrvatskog igrača.

Gombos je poveo s 4:1 da bi Serdarušić napravio preokret i poveo s 5:4 te servirao za meč. Nije to iskoristio, Gombos se vratio i izborio tie-break gdje je Serdarušić ipak bio bolji i slavio je sa 7:4.

U drugom kolu igrat će protiv 16. nositelja Egipćanina Mohameda Safwata od kojeg je izgubio prošlog tjedna u Sophiji Antipolisu sa 6:4, 6:4.

Challenger Barletta, prvo kolo:
Nino Serdarušić (Hrvatska) - Norbert Gombos (Slovačka) 6:1, 7:6(4)

FOTO: Dino Stanin/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!