Tenis

Madison Keys nastavila niz, 16. pobjednica na 16 ovosezonskih turnira

Branimir Korać • nedjelja, 07.04.2019.
Madison Keys nastavila niz, 16. pobjednica na 16 ovosezonskih turnira
Foto: EPA

Madison Keys pobjednica je WTA turnira u Charlestonu. U finalu je igrala protiv Caroline Wozniacki i svladala ju je u dva seta sa 7:6, 6:3...

Madison Keys stigla je do prve titule na zemljanoj podlozi, u Charlestonu je svladala Caroline Wozniacki sa 7:6, 6:3.

Ovo je 16. ovosezonski turnir na WTA Touru i dobio je 16. različitu pobjednicu. Keys je tako stigla do četvrte titule u karijeri i prve na ovoj podlozi, a za nagradu je dobila i Volvo S60.

Wozniacki je ostala na 30 titula u karijeri, a ovaj put pobjedu je odnijela agresivnija igračica koja je više tražila winnere od protivnice. Dankinja smatra kako je presudila sjajna koncentracija Keys na ključnim poenima.

"Nije presudila njezina snaga udaraca, znala sam točno na koji način će igrati. Međutim u ključnim poenima, posebno u prvom setu, uspjela ih je sve osvojiti. Imala sam prilika, ali jednostavno ih nisam iskoristila", kaže Wozniacki.

Za Wozniacki je u ovom trenutku i finale velika stvar, prošle godine dijagnosticiran joj je artritis, imala je velikih problema i s virusnom bolesti i fizički nije u idealnom stanju. No u Charlestonu je odradila dobar posao.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!