Tenis

Karlović za manje od sat vremena oprostio se od turnira u Houstonu

Branimir Korać • ponedjeljak, 08.04.2019.
Karlović za manje od sat vremena oprostio se od turnira u Houstonu
Foto: EPA

Ivo Karlović podbacio je u prvom kolu turnira u Houstonu i lakše od očekivanja upisao je poraz od Ryana Harrisona. Amerikanac je za pobjedu trebao samo 58 minuta.

Teksašanin iz Austina Ryan Harrison na "svom terenu" u Houstonu slavio je protiv Ive Karlovića u prvom kolu tamošnjeg turnira. Neraspoloženom Karloviću malo toga polazilo je za rukom i Harrison je upisao uvjerljivu pobjedu.

Manje od sat vremena trebalo je Harrisonu za pobjedu, Karlović nije ozbiljnije zaprijetio, a nije ga tako dobro služio niti servis da bi ga mogao izvući u ovom meču.

U prvom setu Harrison je u četvrtom gemu već imao prve break prilike, ali obje je spasio Karlović, no u sljedećem svom servis gemu nije se uspio izvući i izgubio je servis. Harrison je do kraja seta mirno odradio posao i uzeo ga sa 6:3.

U drugom setu slična priča. Ponovno je Amerikanac sredinom seta došao do breaka i ponovno Karlović nije imao pravu priliku za povratak u meč. Harrison mu u cijelom meču nije dopustio nijednu break loptu i rutinski je slavio.

Hrvatski tenisač susret je završio s 11 aseva i čak pet dvostrukih servis pogrešaka te Harrison prolazi u drugo kolo gdje će igrati protiv McDonalda ili kvalifikanta.

Houston, prvo kolo:
Ryan Harrison (SAD) - Ivo Karlović (Hrvatska) 6:3, 6:4

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!