Nogomet

Leko vraća Club Brugge u borbu za naslov, pregažen Halilovićev Standard

Mihaela Bradovski • utorak, 09.04.2019.
Leko vraća Club Brugge u borbu za naslov, pregažen Halilovićev Standard
Foto: EPA

U Ligi za prvaka belgijskog prvenstva Club Brugge je ugostio Standard iz Liegea u sklopu trećeg kola i nanio mu je težak poraz 4:0...

Treće kolo Lige za prvaka donijelo je dvoboj jedine dvije neporažene momčadi u ovoj fazi natjecanja, a obje su tražile pobjedu s kojom bi uhvatile priključak s Genkom koji je na vrhu.

Slavio je na kraju Lekin Club Brugge koji je bio vrlo uvjerljiv i s 4:0 pregazio goste iz Liegea. Općenito Brugge izgleda raspoloženo u ovom doigravanju i postiže u prosjeku više od tri gola po susretu.

Ovdje je već nakon 40 minuta igre vodio s 3:0, autogolom Vanheusdena stigao je do vodstva u 22. minuti, a onda su Schrijvers i Dennis povisili na 3:0. Točku na i stavio je u 80. minuti Wesley golom za konačnih 4:0.

U Lekinom sastavu i dalje nema ozlijeđenog Mateja Mitrović dok Karlo Letica grije klupu. Kod gostiju Alen Halilović ušao je u igru u 60. minuti umjesto Emonda.

Sljedeće kolo bit će kolo istine za Club Brugge, naime u nedjelju gostuje kod vodećeg Genka i s pobjedom ima priliku preuzeti vodeću poziciju na ljestvici.

Rezultati by SofaScore

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!