Nogomet

Solskjaer: "Messija će biti teško zaustaviti, ali nikada nije nemoguće"

Mihaela Bradovski • srijeda, 10.04.2019.
Solskjaer: "Messija će biti teško zaustaviti, ali nikada nije nemoguće"
Foto: EPA

Manchester United u prvom susretu četvrtfinala Lige prvaka dočekuje Barcelonu, a Ole Gunnar Solskjaer uvjeren je kako njegova momčad može do dobrog rezultata...

Naravno, najveća prijetnja Unitedu bit će Lionel Messi, ali Ole Gunnar Solskjaer smatra kako se može i Argentinca zaustaviti.

"Messi je fantastičan igrač i bit će jedan od najboljih individualaca ikada. Bit će ga teško zaustaviti, ali nikada nije nemoguće, a ovu utakmicu ne trebamo gledati kao Messi protiv Manchester Uniteda. Tu su još i Suarez, Coutinho, Rakitić, Vidal, toliko je dobrih igrača da se ne možete usredotočiti na samo jednog. Znamo da moramo igrati protiv njih 11."

Barcelona u ovaj susret ulazi kao favorit, no pobjeda protiv PSG-a u Parizu puni domaćina samopouzdanjem i uoči ovog velikog dvoboja.

"Naravno, kada igrate protiv Barcelone koja ima ogromnu kvalitetu, morate napraviti dodatni iskorak. Znamo da moramo odigrati na svojoj najvišoj razini što nismo uspjeli u utakmici protiv PSG-a kod kuće. No druga utakmica u Parizu pokazala nam je da možemo i napunila igrače i navijače samopouzdanjem uoči Barcelone."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!