Rukomet

Peruničić: "Hrvatska je favorit, ali to ne znači da nemamo izgleda"

Petar Jenjić • srijeda, 10.04.2019.
Peruničić: "Hrvatska je favorit, ali to ne znači da nemamo izgleda"
Foto: FaH

U najavi utakmice kvalifikacija za Europsko prvenstvo i srpski izbornik Nenad Peruničić i kapetan Nemanja Ilić slažu se kako je Hrvatska favorit, ali da se neće predati...

Utakmicu protiv Hrvatske u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo najavio je i izbornik Srbije Nenad Peruničić koji ističe da će to biti dobar susret za dokazivanje.

"Hrvatska je favorit zbog svega što je učinila u zadnjih 20 godina, ali to ne znači da nemamo izgleda. Može li utakmica protiv Hrvatske biti bolja utakmica za dokazivanje."

Utakmica je u utorak prebačena iz dvorane "Aleksandar Nikolić u Štark Arenu, a to je nešto što je srpskom izborniku veliki udarac.

Odgovorit ću kratko i neću više pričati o toj temi. Iznosim osobni stav, jučer smo doživjeli težak udarac kao sport. Kao i svaki put, razgovarao sam s momcima i trudit ćemo se da iz svega izvučemo pozitivne stvari."

Dvoboj s Hrvatskom najavio je i kapetan Nemanja Ilić koji ističe kako se neće lako predati.

"Malo je vremena, ali svi se s tim susrećemo. Hrvatska je favorit, no igramo kod kuće i nećemo se predavati. Pružit ćemo sve kako bi bodove zadržali u Beogradu."

Podsjetimo, dvoboj Srbije i Hrvatske u četvrtak kreće od 18 sati.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!