Nogomet

Solskjaer: "Izgledali smo kao pravi Manchester United"; Valverde: "Težak i kompliciran susret"

Jan Šneler • četvrtak, 11.04.2019.
Solskjaer: "Izgledali smo kao pravi Manchester United"; Valverde: "Težak i kompliciran susret"
Foto: EPA

Manchester United pružio je dobar otpor Barceloni koja nije djelovala toliko lepršavo kao što se očekivalo. Definitivno je i dalje sve otvoreno te će se u uzvratnom susretu odlučivati o prolazu dalje...

Minimalna pobjeda i prva na Old Traffordu katalonskog kluba sigurno je donijela radost Barceloni. U prvom susretu četvrtfinala Lige prvaka, Barcelona je minimalnim rezultatom slavila i s velikom prednošću dočekuje goste. p>"Na trenutke smo izgledali kao pravi Manchester United. Publika je stala iza nas, igrali smo široko i odlično koristili ubačaje. Ponekad iz takvih prilika zabiješ, ponekad ne. Kada igrate protiv Barcelone, morate biti dobri bez lopte. Ići ćemo na uzvrat s mišlju kako možemo zabiti", trener domaćih Ole Gunnar Solskjaer,

Njegovi igrači također se slažu kako su morali pokazati više u današnjem susreutu, ali jednako tako pokazati dovoljno kliničke preciznosti u posljednjoj trećini.

"Previše respekta smo pokazali u prvih 10-15 minuta, ali nakon početnog dijela preuzeli smo kontrolu. Šteta je što nismo iskoristili tu činjenicu i došli do pogotka. Barcelona je sjajna momčad i nije lako izaći na teren i pritisnuti ih. Trebamo biti ponosni na način na koji smo večeras odigrali. Moramo samo biti precizniji ispred gola", dodao je Scott McTominay.

U Barceloni su svakako zadovoljni s rezultatom koji im daje veliku prednot na Camp Nou. Pobjeda od jedan razlike, naročito ona gostujuća uvijek je vrijedna na ovoj razini natjecanja.

"Bio je ovo težak i kompliciran susret. Dominirali smo u jednom dijelu igre, ali pritisak je bio velik i nije bilo nimalo lako probiti njihov obrambeni blok", zaključio je trener Barcelone Ernesto Valverde.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!