Tenis

Monte Carlo: Čilić slobodan u prvom kolu, Ćorić protiv Poljaka

Petar Jenjić • subota, 13.04.2019.
Monte Carlo: Čilić slobodan u prvom kolu, Ćorić protiv Poljaka
Foto: EPA

Održan je ždrijeb za Masters u Monte Carlu, a u prvom kolu Bornu Ćorića očekuje Poljak Hubert Hurkacz, dok će Marin Čilić biti slobodan...

Napravljen je ždrijeb za glavni turnir Mastersa u Monte Carlu gdje će nastupiti i dvojica hrvatskih tenisača. Marin Čilić kao sedmi je nositelj slobodan u prvom kolu, a u drugom će igrati protiv boljeg iz dvoboja Laslo Đere - Guido Pella. U slučaj prolaska dalje mogao bi igrati protiv Marca Cecchinata ili Stana Wawrinke.

Borna Ćorić postavljen je za devetog nositelja, a u prvom ga kolu očekuje poljski tenisač Hubert Hurkacz. Ako prođe prvu prepreku, na drugoj ga očekuje jedan od igrača s pozivnicom Lucas Catarina ili Jaume Munar. Treće kolo hrvatskom tenisaču može donijeti Keija Nishikorija ili Fernanda Verdasca.

Dvostruki osvajač Novak Đoković kao prvu prepreku imat će boljeg iz dvoboja Tanasi Kokkinakis - Philipp Kohlschreiber, a srpskog je tenisača upravo Nijemac porazio prošlog mjeseca u Indian Wellsu. Ako prođe dalje, Đoković bi u eventualnom četvrtfinalu mogao igrati protiv Stefanosa Tsitsipasa.

Najbolji "zemljaš" Rafael Nadal u drugom će kolu igrati protiv boljeg iz meča John Millman - Roberto Bautista Agut, a u trećem bi kolu mogao za protivnika imati Grigora Dimitrova ili Denisa Šapovalova.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!