Nogomet

Kutak za kladioničare: Saznajemo prve polufinaliste Lige prvaka, Ćorić u akciji u Monte Carlu

Branimir Korać • utorak, 16.04.2019.
Kutak za kladioničare: Saznajemo prve polufinaliste Lige prvaka, Ćorić u akciji u Monte Carlu
Foto: EPA

Zanimljiv sportski utorak donosi niz kvalitetnih dvoboja, prednjače nogometna Liga prvaka s uzvratnim susretima četvrtfinala te Masters 1000 turnir u Monte Carlu...

Juventus - Ajax

Juventus u Torinu dočekuje Ajax u odlučujućoj utakmici za ulazak u polufinale Lige prvaka. Prvi susret završio je 1:1 i odluka će pasti u Torinu gdje je Juventus favorit. U osmini finala također je bio u zaostatku nakon prvog susreta, igrao je protiv Atletica i u Madridu izgubio 2:0, ali je uz fantastičan nastup Cristiana Ronalda u uzvratu slavio s 3:0. Atletico je obrambeno čvrsta momčad koju nije lako slomiti, no Juventus je uspio, a Ajax će ponuditi sasvim drugačiju utakmicu. Sastav iz Amsterdama pokazao je u Madridu koliko je opasan iz kontranapada, međutim i Juventusova obrambena postavka je nešto bolja nego Realova, Juventus je definitivno favorit u ovom dvoboju, no neće imati najjednostavniji posao. Domaćin će igrati bez Marija Mandžukića, ali Moise Kean potvrđuje ogroman potencijal iz utakmice u utakmicu.

Prognoza: Pobjeda Juventusa

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Juventusa 1.80, neriješeno 3.80, pobjeda Ajaxa 5.50

Borna Ćorić - Jaume Munar

Borna Ćorić u drugom kolu turnira u Monte Carlu igra protiv mladog Španjolca Jaumea Munara. Borna je imao teži posao u prvom kolu, igrao je protiv sve bolje Poljaka Huberta Hurkacza dok je Munar s druge strane imao lagan posao protiv domaćeg igrača Lucasa Caterine. Ćorić je kvalitetniji igrač od Munara i favorit u ovom dvoboju, no mladi Španjolac pokazao je i ove sezone napredak i igra sve bolje. Nedavno je u Marrakechu svladao Alexandera Zvereva, ali odmah nakon toga poražen je od Benoita Pairea vrlo glatko uz samo četiri osvojena gema. Još uvijek mu nedostaje konstante i dosta ovisi o ulasku u sam meč. Borna i Munar još se nisu susretali, a Ćorić na zemljanoj podlozi ne bi smio biti podređen mladom Španjolcu.

Prognoza: Pobjeda Ćorića

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Ćorića 1.75, pobjeda Munara 2.40

Stan Wawrinka - Marco Cecchinato

Jedan od najzanimljivijih dvoboja drugog kola trebali bi odigrati Stan Wawrinka i Marco Cecchinato. Cecchinato je igrač koji daleko najbolje igra na zemljanoj podlozi, ostale podloge nisu mu tako dobre, no na zemlji je vrlo neugodan. Wawrinka u pravom izdanju nije lošiji od Cecchinata niti na ovoj podlozi, no sve ovisi u kakvom će izdanju biti u ovom dvoboju. Sudeći prema dvoboju protiv kola protiv Lucasa Pouillea, Wawrinka je u dobrom stanju i Cecchinato neće imati olakšan posao. Za razliku od Wawrinke, Cecchinato je kratko boravio na terenu u prvom kolu, igrao je protiv Damira Džumhura koji mu je predao meč nakon četiri gema u prvom kolu. Wawrinki je ovo prvi turnir na zemlji ove godine, a Cecchinato je već odradio nekoliko nastupa, u Cordobi je poražen odmah na startu od Munara, zatim je osvojio turnir u Buenos Airesu pa ispao odmah na startu turnira u Riju protiv Aljaža Bedenea.

Prognoza: Pobjeda Wawrinke

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Wawrinke 1.55, pobjeda Cecchinata 2.30

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!