Tenis

Belgijac nadigrao Serdarušića u drugom kolu Tunisa

Branimir Korać • utorak, 16.04.2019.
Belgijac nadigrao Serdarušića u drugom kolu Tunisa
Foto: Pixsell

Deveti nositelj turnira u Tunisa, Ruben Bemelmans, nadigrao je Ninu Serdarušića i za 80 minuta igre izbacio ga je iz turnira...

Nakon što je Viktor Galović prošao u drugo kolo u Tunisu, na istom turniru Nino Serdarušić ubilježio je poraz. Nadigrao ga je deveti nositelj Ruben Bemelmans koji je slavio u dva seta.

Bemelmans je bio slobodan u prvom kolu, a Serdarušić je tamo bio bolji od Tajpežanina Chun Hsina Tsenga kojeg je svladao sa 6:4, 6:3, a s identičnim rezultatom Belgijac je svladao hrvatskog igrača.

Serdarušić je izgubio prvi set sa 6:4 iako je dva puta oduzeo servis protivniku, drugi put samo je smanjio na 5:3, a imao je priliku za potpuni povratak u meč kada je kod 5:4 imao 0:40, ali Bemelmans se uspio izvući.

U drugom setu Serdarušić je imao tek jednu break loptu i to kod 2:1 kada je odmah mogao poništiti break do kojeg je Bemelmans došao, ali nije iskoristio tu priliku i kasnije je još jednom izgubio servis i upisao poraz.

Ovo je bio drugi međusobni dvoboj Bemelmansa i Serdarušića, a Belgijac je i drugi put slavio. Do prve pobjede stigao je u Roland Garrosu prošle godine kada je u drugom kolu kvalifikacija slavio sa 6:2, 6:3.

Challenger Tunis, drugo kolo:
Ruben Bemelmans (Belgija, 9) - Nino Serdarušić (Hrvatska) 6:4, 6:3

FOTO: Dino Stanin/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!