Nogomet

Valverde: "Ovo je Liga prvaka, ništa nije sigurno", Solskjaer: "Moramo težiti da dođemo do Barcelonine razine"

Petar Jenjić • utorak, 16.04.2019.
Valverde: "Ovo je Liga prvaka, ništa nije sigurno", Solskjaer: "Moramo težiti da dođemo do Barcelonine razine"
Foto: EPA

Ernesto Valverde nakon utakmice i prolaska Barcelone u polufinale Lige prvaka kazao je kako su jako uzbuđeni jer neko vrijeme nisu bili među četiri najbolja, dok je Ole Gunnar Solskjaer rekao kako moraju težiti da budu što bliže Barceloninoj razini igre...

Barcelona se bez većih poteškoća obračunala s Manchester Unitedom u uzvratu te prošla u polufinale Lige prvaka. Trener Ernesto Valverde kazao je kako nema garancija nakon dobro odrađenih prvih utakmica.

"Ovo je Liga prvaka, ništa nije sigurno i nijedan rezultat iz prve utakmice nije garancija. Liverpool je favorit za prolazak dalje, ali vidjet ćemo sutra. Vrlo smo uzbuđeni, znamo kako neko vrijeme nismo bili u polufinalu, a sada bi željeli i finale. Imamo samopouzdanja, ali znamo da nas pet slabih minuta može eliminirati."

Leo Messi bio je od velike važnosti u pobjedi katalonske momčadi, a nakon susreta je rekao da su nakon golova potpuno proigrali.

"Bilo je sjajno, ovo smo mi. U prvih pet minuta bili smo malo hladni i nervozni, ali onda su došli golovi pa smo pokazali sjajan nogomet."

Na susret se osvrnuo i trener Manchestera Ole Gunnar Solskjaer koji je kazao kako moraju težiti tome da budu što u rangu Barcelone.

"Messi je drugačiji, on i Cristiano Ronaldo najbolji su nogometaši posljednje desetljeće, svi se u tome slažu. Pokazao je svoju klasu. Moramo težiti da dođemo do Barcelonine razine, do toga se može, ali moramo puno raditi. Ako želimo vratiti Manchester, moramo ih izazvati."

Pred Unitedom je još završnica Premiershipa.

"Bili su nekoliko razina iznad nas u ove dvije utakmice. Želimo igrati ove utakmice ponovno sljedeće sezone tako da je važan tjedan ispred nas. Nema potrebe pričati što bi bilo kada bi bilo, moramo se fokusirati na sljedeći tjedan."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!