Nogomet

Ancelotti: "Utakmica je trajala samo 30 minuta"

Petar Jenjić • petak, 19.04.2019.
Ancelotti: "Utakmica je trajala samo 30 minuta"
Foto: EPA

Trener Napolija Carlo Ancelotti kazao je kako je primljeni pogodak protiv Arsenala dodatno poljuljao samopouzdanje momčadi nakon čega se nisu uspjeli oporaviti...

Još je uoči uzvratne utakmice Napoli znao da će imati težak posao nadoknaditi pobjedu Arsenala od 2:0. Nakon što su Topnici poveli noćas u Napulju, značilo je to kako su talijanskoj momčadi bila potrebna četiri gola što je imalo velik utjecaj na njihovo samopouzdanje.

Na susret se osvrnuo i trener Carlo Ancelotti koji je bio svjestan da su im nakon primljenog pogotka šanse bile minimalne.

"Utakmica je trajala samo 30 minuta. Bilo je teško, imali smo dvije jako dobre šanse koje su mogle otvoriti utakmicu. U ovakvim susretima želite da vam stvari idu od ruke. Nakon što je Arsenal zabio situacija je postala nemoguća i naše su glave bile pognute."

"Izgubili smo malo oštrine u napadu u posljednje vrijeme. Sporiji smo i predvidljiviji što nam stvara i problem kod završavanja akcija. Izgubili smo fokus i nismo igrali dobro kao što smo igrali protiv Liverpoola ili PSG-a. U ovom dijelu sezone, momčadi se muče igrati na najviše nivou", dodao je Ancelotti.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!