Tenis

Đoković nakon poraza: "Ovo je prvi turnir na zemlji, sezona je duga, Roland Garros je konačan cilj"

Petar Jenjić • subota, 20.04.2019.
Đoković nakon poraza: "Ovo je prvi turnir na zemlji, sezona je duga, Roland Garros je konačan cilj"
Foto: EPA

Novak Đoković osvrnuo se na svoj poraz od Daniila Medvedeva u Monte Carlu i istaknuo kako je sezona duga te da je Roland Garros ipak najvažniji turnir na zemlji...

Nastup na Mastersu u Monte Carlu zaključio je Novak Đoković od kojeg je bolji bio Rus Daniil Medvedev u tri seta. Očekivano nezadovoljan bio je Đoković koji je istaknuo kako je dosta griješio, dok je njegov protivnik bio strpljiv.

"Očito je kako mi nedostaje odlučnosti u pojedinim poenima. Dosta sam griješio, a on je bio strpljiv. Pronašao sam ritam na kraju drugog seta, igrao sam dobro, imao dobre gemove i u trećem, ali događa se. Uz ovakav vjetar, uvjeti se mijenjaju u svakom gemu. Teško je pronaći ritam, a on ne daje puno prostora, rijetko griješi, dobro servira. Njegov forehand može biti efektan, ali mu je bekend jača strana. Napredovao je u kretanju od prošle godine."

Ipak, prioritet je nastup na Roland Garrosu gdje bi srpski tenisač trebao igrati kako to želi.

"Ovo je prvi turnir na zemlji, a sezona je duga. Roland Garros mi je konačni cilj i nadam se, a to se od mene i očekuje, da tada igram kako treba. Nedostaje mi kontinuitet dobrih rezultata u zadnjih nekoliko godina na velikim turnirima, ali sam na Grand Slamovima igrao najbolje i to planiram i sada."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!