Tenis

Jurak i Olaru izbacile prve nositeljice na startu Stuttgarta!

Petar Jenjić • utorak, 23.04.2019.
Jurak i Olaru izbacile prve nositeljice na startu Stuttgarta!

Hrvatska tenisačica Darija Jurak prošla je u četvrtfinale WTA turnira u Stuttgartu u konkurenciji parova gdje je s Ioanom-Ralucom Olaru svladala prve nositeljice...

Uspješan početak WTA turnira u Stuttgartu za Dariju Jurak koja nastupa u paru s Ralucom-Ioanom Olaru. Protivnice nisu bile nimalo lake, prve nositeljice Nicole Melichar i Kveta Peschke, koje su ipak uspjele svladati.

Do pobjede su stigle s 5:7, 7:5, 13:11 nakon nešto manje od dva sata provedena na terenu. U četvrtfinalu čekaju bolje iz dvoboja Aoyama/Marozava - Blinkova/Kalašnikova.

Bolje su u meč krenule prve nositeljice koje su napravile break i povele s 2:0. Uzvraća na isti način hrvatsko-rumunjska kombinacija, a egal ostaje sve do 5:5 kada novim oduzetim servisom Melichar i Peschke dolaze do seta.

Tijekom drugog seta nismo vidjeli nijednu break priliku sve do 12. gema kada Jurak i Olaru dolaze do 15:40 na servis protivnica te uspijevaju izboriti produženi tie-break. Četiri meč lopte propustile su Hrvatica i Rumunjka, ali petu su uspjeli iskoristiti za konačnih 13:11.

WTA Stuttgart, osmina finala:
Darija Jurak/Ioana Raluca Olaru - Nicole Melichar/Kveta Peschke 5:7, 7:5, 13:11

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!