Tenis

Borna Ćorić kiksao u Budimpešti, 105. igrač svijeta ispratio ga iz turnira

Mihaela Bradovski • petak, 26.04.2019.
Borna Ćorić kiksao u Budimpešti, 105. igrač svijeta ispratio ga iz turnira
Foto: EPA

Velika očekivanja imao je Borna Ćorić od turnira u Budimpešti, ali jednako kao i Marin Čilić, nije daleko dogurao. Ćorića je u četvrtfinalu eliminirao Filip Krajinović...

Dva sata trajala je borba između Borne Ćorića i Filipa Krajinovića u četvrtfinalu turnira u Budimpešti. Na kraju je Krajinović odnio pobjedu sa 6:4, 7:5 i izborio prolaz u polufinale.

Ćorić nije bio raspoložen, dosta je griješio, niti servis ga nije služio najbolje i na kraju je četiri puta gubio početni udarac, a Krajinović je imao čak deset prilika.

Prvi je do breaka došao hrvatski tenisač koji je poveo s 4:2, ali umjesto da nastavi u tom ritmu, Ćorić je tu stao i Krajinović niže četiri gema i dolazi do prvog seta sa 6:4.

U drugom setu igrači su rano razmijenili breakove nakon čega je Ćorić imao priliku oduzeti servis Krajinoviću, došao je io do 15:40 i dvije set lopte kod 5:4, no sve to je prokockao, u 11. gemu izgubio servis i u konačnici meč.

Krajinović je odnio pobjedu 6:4, 7:5 i izborio prolaz u polufinale. Borna je zapeo u četvrtfinalu iako je imao dobru priliku za veliki rezultat u Budimpešti.

Budimpešta, četvrtfinale:
Filip Krajinović (Srbija) - Borna Ćorić (Hrvatska, 2) 6:4, 7:5

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!