Tenis

Talijan spriječio srpsko finale: Krajinović pomeo Herberta, Berrettini bolji od Đerea

Jan Šneler • subota, 27.04.2019.
Talijan spriječio srpsko finale: Krajinović pomeo Herberta, Berrettini bolji od Đerea
Foto: Kristijan Komarica

Odigrana su oba polufinalna meča na ATP turniru u Budimpešti, a za naslov će se boriti Filip Krajinović i Matteo Berrettini...

Prilično rutinski izgledale su pobjede Filipa Krajinovića i Mattea Berrettinija u današnjim polufinalima na ATP turniru Budimpešti. Krajinović je za manje od sat vremena slavio protiv Pierre-Huguesa Herberta, dok je Berretini bio bolji od Lasla Đerea.

Francuski tenisač nije bio niti do koljena Krajinoviću u današnjem meču. Srpski tenisač dominirao je od prve do zadnje minute. Već u prvom gemu dolazi do breaka kojeg ponavlja u petom gemu i vrlo brzo dolazi do seta sa 6:2.

U nastavku meča Krajinović nastavlja s jednakom dominacijom i ponovno dva puta oduzima servis Herbertu i s novih 6:2 dolazi do velikog slavlja u meču za svega 58 minuta.

Drugi polufinalni meč nije trajao puno duže, ali Đere je ipak pružio malo veći otpor od Herberta. Berrettini je u trećem gemu prvog seta došao do breaka kojeg je vrlo dobrim servisom sačuvao do samoga kraja i sa 6:4 zaključio prvi set.

U drugom setu Talijan ipak dodaje gas više i s dva breaka potpuno slama srpskog tenisača te sa 6:2 okončava meč.

ATP Budimpešta, polufinale:
Pierre-Hugues Herbert (FRA) - Filip Krajinović (SRB) 2:6 2:6
Matteo Berrettini (ITA) - Laslo Đere (SRB, 5) 6:4 6:2

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!