Nogomet

Marko Tešija strijelac u visokoj i važnoj pobjedi Senice

Branimir Korać • subota, 27.04.2019.
Marko Tešija strijelac u visokoj i važnoj pobjedi Senice
Foto: Pixsell

U Slovačkoj se vodi žestoka borba za opstanak u najvišem rangu, a važnu pobjedu upisala je Senica koja je slavila protiv Trenčina s čak 4:0...

Senica je trenutno u najboljoj formi u Ligi za opstanak slovačkog prvenstva i ima četiri uzastopne pobjede što joj je donijelo i skok na ljestvici i bijeg iz onog najugroženijeg društva. Bila je na samom dnu, ali serijom dobrih rezultata ipak je krenula prema spasu.

U šestom kolu Lige za opstanak svladala je kao domaćin Trenčin s 4:0 i tako napravila važan korak prema ostanku u ligi. Osim što je upisala tri boda preskočila je i konkurenta u borbi za ostanak te nastavila s dobrim nastupima.

Važnu ulogu u ovoj pobjedi igrao je Marko Tešija koji je asistirao kod prvog pogotka i povisio na 2:0 u 67. minuti. Tešija je odradio dobrih 70 minuta, a zamijenio ga je Filip Dangubić. Mihovila Klapana u 22. minuti zamijenio je Erik Otrisal.

Kod gostiju je od prve minute igrao Ante Roguljić, igru je napustio na poluvremenu kada ga je zamijenio Belgijac Milan Corryn.

Rezultati by SofaScore

FOTO: Jurica Galoić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!