Nogomet

Onuoha: "Ibrahimović mi je rekao da će me ozlijediti, svi ga se boje"

Branimir Korać • utorak, 30.04.2019.
Onuoha: "Ibrahimović mi je rekao da će me ozlijediti, svi ga se boje"
Foto: EPA

Bivši igrač Manchester Cityja Nedum Onuoha imao je okršaj sa Zlatanom Ibrahimovićem tijekom dvoboja između LA Galaxyja i Real Salt Lakea i nema lijepih riječi za švedskog internacionalca...

Zlatan Ibrahimović pronašao je žrtvu u Nedumu Onuohi s kojim je u nekoliko navrata imao okršaje tijekom susreta, a Onuoha nakon dvoboja nije imao lijepih riječi za Šveđanina.

"Za njega je sve to show, mnogi ga se boje, ali i on je samo smrtnik. Kao prvo, vrlo je arogantan, a kao drugo mislio sam 'što on tu izvodi?' To nije način na koji bi se netko trebao ponašati, posebno ne netko tko bi trebao biti zaštitno lice ove lige i nogometa uopće. Nisam bio njegov obožavatelj ni prije, a pogotovo nisam sada."

U 60. minuti Ibrahimović je zaradio žuti karton zbog povlačenja Onuohe za vrat i onda je krenulo.

"Ovaj put udario me u glavu i pomoslio sam što se tu događa. Nastavio je govoriti 'znaš što, ozlijedit ću te, sredit ću te, samo me gledaj, dovoljno je vremena do kraja.' Kada je zabio gol rekao mi je da se ne petljam s njim za vrijeme utakmice", ističe Onuoha.

Nakon susreta Ibrahimović je ušao u svlačionicu Real Salt Lakea, ali Onuoha nije htio primiti njegovu ispriku.

"Krenuo je prema meni i pitao me jedam li se smirio. Količina nepoštovanja koju je pokazao na terenu bila je prevelika, htio sam sve zaboraviti, ali nisam mogao dok je još bilo svježe. Došao je arogantno, pokušao biti prijateljski raspoložen, ali to je bio igrač koji me faulirao na travnjaku, pokušao osramotiti kada je zabio gol i onda je došao i pokušavapo se ispričati. Ne mislim da je dobra osoba, neću prihvatiti njegovu ruku ni pod kojim uvjetima i rekao sam mu da se izgubi."

Onuoha dodaje kako ne dolazi u obzir nikakva isprika Ibrahimovića u bilo kojim uvjetima.

"Mislim da bi to bilo lažno, on i dalje misli da je bolji čovjek od mene, a nemam vremena za takve ljude. Čak i kada sam igrao protiv Cristiana Ronalda dok je još bio mlad, bio je temperamentan, ali u želji za pobjedom, a ne da bi omalovažio protivnika što ovaj uvijek radi."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!