Nogomet

Dobra vijest za Kloppa, Firmino se priključio treninzima uoči Barcelone

Branimir Korać • utorak, 30.04.2019.
Dobra vijest za Kloppa, Firmino se priključio treninzima uoči Barcelone
Foto: EPA

Jürgen Klopp ipak će imati Roberta Firmina na raspolaganju u dvoboju protiv Barcelone u četvrtfinalu Lige prvaka. Firminov nastup je bio pod upitnikom, ali Brazilac je normalno trenirao...

Posljednji trening uoči puta za Barcelonu donio je dobre vijesti za Jürgena Kloppa. Njemački stručnjak imao je na raspolaganju i Roberta Firmina čiji je nastup bio pod upitnikom.

Brazilac nije bio u konkurenciji u posljednjem prvenstvenom dvoboju protiv Huddersfielda, a Klopp je poručio kako je razlog lakša ozljeda mišića. Protiv Huddersfielda nije igrao niti Fabinho koji je također opreza radi pošteđen nastupa, no i on je normalno trenirao i bit će spreman za Barcelonu.

"Od početka smo znali da ćemo kod Firmina imati utrku s vremenom. Ne moramo danas donositi odluku jer je utakmica sutra stoga možemo pričekati. Zasad izgleda dobro i sutra nakon ručka odlučit ću o njegovom nastupu", poručio je Klopp.

Što se tiče Fabinha, Klopp dodaje kako je Brazilac čak i mogao nastupiti da je susret s Huddersfieldom bio dan kasnije, a dvoboj s Barcelonom nije pod upitnikom.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!