Nogomet

Škoti tvrde: Rangersi se rješavaju Grezde, Laffertyja i Barišića

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 06.05.2019.
Škoti tvrde: Rangersi se rješavaju Grezde, Laffertyja i Barišića
Foto: Dejan Popek

Dvojica od trojice HNL-ovaca mogli bi ovog ljeta napustiti Rangerse, tvrdi Daily Record. Pod upitnikom je status Erosa Grezde i Borbe Barišića...

Steven Gerrard vjeruje u Nikolu Katića i njegov status je neupitan, ali Daily Record tvrdi kako se na listi za otpis nalaze Borna Barišić i Eros Grezda.

"Ako postoje igrači koje ne trebam, lako je to riješiti, pokazat ću prema njima iskrenost i respekt. Ako postoji netko kome ne mogu osigurati minutažu, reći ću mu, a nakon toga budućnost nije u mojim rukama. Onda je sve na igračima, hoće li ostati i biti negdje oko momčadi ili će otići u potrazi za minutažom. Za mene to nije problem, pozvat ću ih u ured jednog po jednog i priopćiti mi da je to realnost", kaže Gerrard.

Menadžer Rangersa tvrdi kako će napraviti sve da igrači to saznaju u vrlo kratkom roku kako bi znali na čemu su i da si mogu potražiti novi klub.

Barišić je ove sezone u Rangersima upisao 15 nastupa u škotskom prvenstvu i imao tri asistencije, u Kupu je odigrao tri utakmice, u grupnoj fazi Europske lige dvije utakmice s jednom asistencijom te je dodao još jedan nastup u Liga kupu. U zadnja tri prvenstvena kola nije konkurirao za nastup.

Grezda je ubilježio 13 nastupa u prvenstvu i zabio dva gola, tri puta ubilježio je malu minutažu u Europskoj ligi te je jednom zaigrao u Liga kupu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!