Tenis

Kutak za kladioničare: Koliko mogu Borna Ćorić i Marin Čilić u Madridu?

Branimir Korać • utorak, 07.05.2019.
Kutak za kladioničare: Koliko mogu Borna Ćorić i Marin Čilić u Madridu?
Foto: EPA

Danas našom ponudom dominira tenis, odnosno turnir u Madridu. U akciji su Borna Ćorić i Marin Čilić, a očekuje stopostotni učinak hrvatskog dvojca...

Borna Ćorić - Lucas Pouille

Borna Ćorić među posljednjima će odraditi svoj dvoboj prvog kola u Madridu, a ždrijeb mu je donio Lucasa Pouillea. Ako se gledaju samo pobjede i porazi, može se dobiti dojam kako je Francuz u dobroj formi s obzirom da je prošlog tjedna osvojio Challenger u Bordeauxu, međutim tamo je imao protivnike od kojih ne bi smio gubiti stoga je bilo realno i za očekivati da će otići do kraja. I u takvoj konkurenciji imao je problema u prva tri susreta i gubio setove od Cachina, Robreda i Halysa, no ipak je uspio izvući pobjedu. Prije toga, još tamo od Australian Opena, nije mogao baš nikoga pobijediti i na ATP Touru ne zna za pobjedu već dugo vremena. Borna je zu puno boljem stanju i trebao bi uzvratiti Pouilleu za poraz na Australian Openu ove godine.

Prognoza: Pobjeda Ćorića

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Ćorića 1.55, pobjeda Pouillea 2.85

Marin Čilić - Jan-Lennard Struff

Dvoboj protiv Jan-Lennarda Struffa pokazat će je li teško izborena pobjeda protiv Martina Kližana naznaka izlaska Marina Čilića iz krize ili se ona nastavlja. Struff je neugodan igrač kojem je Čilić već jednom poklonio pobjedu i to prošle godine u Tokiju gdje je Struff dva puta radio break na Čilićevom servisu za meč u trećem setu. Nijemac niti sam nije znao kako je uspio izvući pobjedu u tom meču. Čilić je definitivno kvalitetniji igrač od Struffa, no samopouzdanje mu je bilo na vrlo niskoj razini kada je došao u Madrid i vidjet ćemo hoće li dvoboj protiv Kližana tu nešto promijeniti. Marin ima priliku napraviti korak dalje i prvi put nakon Australian Opena povezati dvije pobjede.

Prognoza: Pobjeda Čilića

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Čilića 2.00, pobjeda Struffa 2.00

Roberto Bautista Agut - David Ferrer

Španjolski dvoboj na startu turnira u Madridu i dvoboj dvojice igrača koji su u odličnim odnosima. David Ferrer je polako na zalasku karijere, ali igra solidno i tu i tamo bljesne nekom zanimljivom pobjedom. U Barceloni je prošao dva kola, ali igrao je protiv dvojice igrača koji su u lošoj formi, Mische Zvereva i Lucasa Pouillea, a nakon toga izgubio je od Rafaela Nadala, ali taj meč odveo je u dva sata trajanja. Bautista Agut je igrao dobro na brzim podlogama, imao je odličan ulazak u sezonu te se očekuje takav nastavak i na zemlji gdje igra najbolje. U Monte Carlu je ispao u trećem kolu od Nadala, a u Münchenu u polufinalu neočekivano od Berrettinija. Protiv Ferrera je favorit, a zanimljivo bit će im to prvi međusobni dvoboj na zemljanoj podlozi.

Prognoza: Pobjeda Bautiste Aguta

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Bautiste Aguta 1.70, pobjeda Ferrera 2.00

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!