Košarka

Warriorsi ostali bez Kevina Duranta do kraja serije s Rocketsima

Branimir Korać • četvrtak, 09.05.2019.
Warriorsi ostali bez Kevina Duranta do kraja serije s Rocketsima
Foto: EPA

Loše vijesti za Golden State Warriorse. Kevin Durant morat će pauzirati zbog ozljede mišića koju je zaradio u petom dvoboju protiv Houston Rocketsa i neće igrati do kraja ove serije...

Daleko najbolji igrač Golden State Warriorsa u ovom doigravanju, Kevin Durant, bit će van parketa do kraja serije protiv Houston Rocketsa i nije poznato kada će se vratiti.

Riječ je o lakšem istegnuću mišića, međutim takve ozljede traže odmor i potpuni oporavak, a za to treba vremena. Svako vraćanje prije vremena znači i rizik od težeg istegnuća ili čak puknuća što dovodi do puno duže pauze.

Durant je ozljedu zaradio u trećoj četvrtini dvoboja protiv Rocketsa, nakon što je ubacio koš i krenuo prema svojem košu, uhvatio se za mišić i šepajući ubrzo krenuo prema svlačionici.

Warriorsi su se isprva zabrinuli kako je riječ o ozljedi Ahilove tetive, ali liječnici su uvjerili Kerra i igrače kako je ipak riječ o mišiću.

U ovom doigravanju Durant je vukao Warriorse i na prosjeku je od 35.4 poena što neće biti jednostavno nadoknaditi protiv Hardena i društva. Warriorsi vode 3-2, ali Rocketsi će sada vidjeti svoju priliku za preokret.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!