Košarka

Curry: "Večeri kao ova ne događaju se ako ne vjerujete u sebe", D'Antoni: "Ovo nije nešto što će se brzo zaboraviti"

Petar Jenjić • subota, 11.05.2019.
Curry: "Večeri kao ova ne događaju se ako ne vjerujete u sebe", D'Antoni: "Ovo nije nešto što će se brzo zaboraviti"
Foto: EPA

Steph Curry kazao je nakon pobjede kako se ovakve utakmice ne događaju, ako se ne vjeruje u sebe, dok je trener Houston Rocketsa Mike D'Antoni istaknuo da će ovaj poraz ostaviti traga...

Golden State Warriorsi prošli su u finale Zapadne konferencije pobjedom protiv Houston Rocketsa 118:113. Jedan od najzaslužnijih za to bio je Steph Curry koji je u drugom poluvremenu ubacio 33 poena, od čega 23 u posljednjoj četvrtini.

"Večeri kao što je ova ne događaju se ako ne vjerujete u sebe. Na poluvremenu je sve bilo izjednačeno i nisam imao nijedan poen, takve situacije nisu nikako dobre", kazao je jedan od junaka večeri.

Kada nije išlo Curryja u prvom poluvremenu, išlo je Klaya Thompsona koji je ubacio 21 poen u tom razdoblju. U cijeloj utakmici ubacio je sedam trica.

"Kada vam nedostaje jedan od najboljih igrača ikada i jedan od najboljih scorera na svijetu, kolektivno ne možete nadoknaditi ono što on radi. Međutim, možete iskoračiti u njegovoj odsutnosti i pomoći isporučiti poene."

Činjenica da su izgubili utakmicu, iako na drugoj strani nije bilo Kevina Duranta, jako boli trenera Rocketsa Mikea D'Antonija.

"Ovo će ostaviti traga, ovo nije nešto što će se brzo zaboraviti. Igrali smo najbolje što možemo i oni su igrali najbolje što mogu. Nismo uspjeli pobijediti, bilo je kao borba u superteškoj kategoriji, ali nismo uspjeli zadati udarce kao Warriorsi."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!