Košarka

Green: "Shvatio sam da u određenim trenucima više plačem nego što igram, siguran sam da je to bilo ružno za gledati"

Petar Jenjić • nedjelja, 19.05.2019.
Green: "Shvatio sam da u određenim trenucima više plačem nego što igram, siguran sam da je to bilo ružno za gledati"
Foto: EPA

Trener Warriorsa Steve Kerr pohvalio je sjajnu sinoćnju utakmicu Draymonda Greena, a sam igrač istaknuo je da je sada fokusiraniji te da se trudi što manje raspravljati sa sucima...

Golden State Warriors noćas su upisali i treću pobjedu protiv Portland Trail Blazersa, a jedan od zaslužnijih za to bio je Draymond Green koji je ubilježio triple-double (20 poena, 13 skokova, 12 asistencija, četiri ukradene lopte). Riječi hvale imao je trener Steve Kerr.

"Ne znam što bih rekao za Draymonda, uništavao je sve na svom putu. Ritam koji je stvarao bio je nevjerojatan, a činilo se kao da nikada nije umoran. Jedna od njegovih najboljih utakmica što sam vidio. Igra sa silom, s disciplinom i pod kontrolom. Ne dopušta da ga itko smeta: suci, pogreške, loši šutevi. Samo nastavi prema dalje. S tog stajališta, bolji je nego je ikada bio."

Svoj pristup promijenio je i Green koji tijekom susreta ne ulazi toliko često u rasprave sa sucima.

"Suigrači mi uvijek kažu da slijede moj govor tijela. Ponekad ne razmišljam i dobijem tehničku što ubije energiju unutar momčadi. Fokusiran sam na to, shvatio sam da u određenim trenucima više plačem nego što igram. Siguran sam da je to bilo ružno za gledati jer sam se osjećao ružno što igram na takav način, a samo sam se želio ponovno usredotočiti na utakmicu", kazao je Green.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!