Košarka

Perasović: "Igrači ne žele igrati za reprezentaciju, nazoveš ih, a oni ne podignu slušalicu"

Petar Jenjić • nedjelja, 19.05.2019.
Perasović: "Igrači ne žele igrati za reprezentaciju, nazoveš ih, a oni ne podignu slušalicu"
Foto: EPA

Bivši hrvatski izbornik Velimir Perasović prokomentirao je završnicu Eurolige, kao i situaciju u reprezentaciji, ističući kako je imao problema s odazivom igrača...

Razgovor za Sportklub odradio je trener Baskonije Velimir Perasović koji je prokomentirao završni turnir Eurolige i plasman Anadolu Efesa u finale.

"To su četiri najbolje ekipe koje su zaslužile biti tu. Prvo su polufinale odlučila dva dobra beka Efesa i problemi s ozljedama kod Fenerbahčea. CSKA je pokazao kao i u seriji protiv nas da može odigrati sjajnu posljednju dionicu. Efes je u euforiji, ali iskustvo je na strani CSKA. Mislim kako će o pobjedniku odlučiti vanjske linije."

Hrvatski trener bio je zadovoljan rezultatom Baskonije ove sezone u kojoj je stigla do četvrtfinala Eurolige.

"Mislim da je odličan rezultat kada se plasirate među osam najboljih ekipa u Euroligi. U seriji protiv CSKA jako smo dobro igrali."

Za kraj Perasović nije pretjerano htio komentirati novog izbornika Veljka Mršića.

"Ne mogu komentirati situaciju jer nisam tamo. Veliki je problem što igrači ne žele igrati za reprezentaciju, nazoveš ih, a oni ne podignu slušalicu. O tome javnost zna vrlo malo, imao sam sličnih problema. To je borba s vjetrenjačama", dodao je Perasović, prenosi Sportklub.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!