Rukomet

Tamše: "Dubrava je bila rasterećena i igrala dobro, ali mi smo bili dominantni"

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 20.05.2019.
Tamše: "Dubrava je bila rasterećena i igrala dobro, ali mi smo bili dominantni"
Foto: Pixsell

Iznenađenja u finalu Kupa nije bilo. Pokazalo se da je polufinale između PPD Zagreba i Nexea uistinu bilo finale prije finala i Zagreb je u borbi za trofej imao lakši posao nego u tom susretu...

PPD Zagreb slavio je u finalu Kupa protiv Dubrave 35:28, a Branko Tamše nakon susreta bio je zadovoljan.

“Ekipa Dubrave je bila rasterećena, igrala dobro, mi smo se dobro pripremili i napravili veliku razliku. Bili smo dominantni i čestitke svima u klubu, također čestitke i Dubravi, a hvala prije svega Bijelim lavovima i svim ljubiteljima rukometa koji su nas pratili.”

Dobro je u utakmicu krenuo Urh Kastelic i to je sigurno pomoglo Zagrebu da smiri početnu agresiju Dubrave.

“Dubrava se pokazala kao jak protivnik, želim im da i u budućnosti napreduju. Nisam očekivao ovoliku razliku, ali mirno smo dobili ovu utakmicu. Bijeli lavovi nas prate svugdje, ima ih sve više i više i hvala im. U Poreču je ambijent odličan, sve super.”

Pomoć navijača isticao je i Josip Božić Pavletić koji je bio zadovoljan nastupom svoje momčadi.

“Odličan je osjećaj osvojiti Kup, utakmica je stvarno bila dobra, a Dubrava se pokazala kao kvalitetan protivnik i bilo je teško. Mislim da su i gledatelji mogli uživati. Svaka čast i Bijelim lavovima, svugdje nas prate, ne samo u Hrvatskoj, nego u Europi i oni su nam stvarno igrač više.”

Na kraju nezadovoljan nije bio niti Vlado Šola, njegovi igrači bili su ravnopravni kvalitetnijem protivniku.

“Mi smo se držali cijelu utakmicu dobro i nismo izgubili s 15 ili 20 razlike. Čestitam Zagrebu, a svakako sam ponosan na svoje igrače za sve ono što smo napravili u posljednje dvije godine.”

Prvo ime Dubrave bio je Petar Medić.

“Čestitam Zagrebu na zasluženom prvom mjestu. Čestitam i svojim dečkima, mislim da smo se časno borili cijelu utakmicu. Napravili smo par tehničkih grešaka gdje je Zagreb zabio par laganih pogodaka i tu smo se malo pogubili. Naši navijači su malobrojni, ali glasni.”

“Mislim da smo se dobro držali i dobro igrali, čestitke Zagrebu. Bilo je naših tehničkih grešaka i nakon njihovog odvajanja su tako nastavili dalje. Odlična organizacija i atmosfera u Poreču, mislim da je lijepo kada se okupe ovako i igrači i treneri i svi uživaju”, dodaje Mislav Grahovac.

FOTO: Dalibor Urukalović/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!