Nogomet

Batinić sudi finale Kupa, a Bebek dvoboj Dinama i Hajduka

Branimir Korać • utorak, 21.05.2019.
Batinić sudi finale Kupa, a Bebek dvoboj Dinama i Hajduka
Foto: Pixsell

Određeni su suci za završni susret Kupa Hrvatske, ali i za posljednje prvenstveno kolo. Damir Batinić dobio je čast suditi finale Kupa u Puli...

Dinamo i Rijeka sutra će u Puli odlučiti o pobjedniku Hrvatskog kupa, a dvoboj na stadionu Aldo Drosina od 18 sati sudit će osječki sudac Damir Batinić.

Batinić je ove sezone odradio 14 utakmica i podijelio čak 80 žutih kartona i pet crvenih. Dinamu je sudio u pobjedi i Zaprešiću protiv Intera 2:0, zatim u remiju s Lokomotivom 1:1, u pobjedi Dinama kod Hajduka 1:0 te u pobjedi Modrih u Koprivnici također 1:0.

Riječanima je pravdu dijelio samo jednom i to u Kupu u pobjedi 2:1 protiv Lokomotive.

Inače, poznata je i satnica sa sucima za zadnje kolo HT Prve lige koje je na rasporedu narednog vikenda,

U petak će na travnjak od 18 sati istrčati Istra 1961 i Rudeš, a taj dvoboj sudit će Duje Strukan iz Splita. U subotu je na rasporedu jedan susret i to od 20 sati kada se sastaju Slaven Belupo i Rijeka, a taj dvoboj sudit će Dalibor Mlakar iz Zagreba.

Nedjelja donosi posljednja tri susreta i to sva tri s početkom u 19 sati. Dvoboj Lokomotive i Gorice sudit će Mario Zebec iz Cestice, Osijeka i Intera Fran Jović iz Zagreba, a Dinama i Hajduka Ivan Bebek iz Rijeke.

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!