Rukomet

Parižani odustaju od Luke Cindrića i okreću se Stašu Skubeu

Mihaela Bradovski • srijeda, 22.05.2019.
Parižani odustaju od Luke Cindrića i okreću se Stašu Skubeu
Foto: EPA

Prema tvrdnjama francuskih medija, PSG je pronašao zamjenu za Sandera Sagosena koji će od 2020. godine braniti boje Kiela i to nije Luka Cindrić koji se spominjao, Parižanima tu, naime, planove kvari Barcelona...

U PSG-u već rade na rosteru za sezonu 2020/2021, a fokus je na potrazi zamjene za Sandera Sagosena koji će u ljeto 2020. godine preseliti u Kiel.

Sagosen je već predstavljen u Kielu i od njega se očekuje da bude nositelj zaleta na vrh ovog njemačkog diva, a još uvijek nije poznato tko će ga zamijeniti u Parizu.

Postojao je snažan interes za dovođenje Luke Cindrića, ali Francuzi tvrde kako je tu PSG izgubio bitku i da će Cindrić preseliti u Barcelonu te se okreću pričuvnim rješenjima.

Alternativno rješenje je Staš Skube, slovenski reprezentativac koji je ovu sezonu odradio u Vardaru. Kako je Vardar u velikim financijskim problemima, svi glavni igrači traže ili su našli novi klub pa tako i Skube.

U prilog činjenici da su ga Parižani rezervirali za od 2020. godine, govori i izjava predsjednika Kielcea Bertusa Servaasa koji je istaknuo kako su željeli dovesti Skubea, nudili mu višegodišnji ugovor, ali on ga nije mogao potpisati jer ima već dogovoren angažman u velikom europskom klubu od ljeta 2020. Kielce se tu povukao jer ga nije htio imati na samo jednu sezonu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!