Nogomet

Bjelica: "Kada ne iskoristite svoje šanse, ne možete pobijediti, a bolje šanse od penala nema"

Petar Jenjić • srijeda, 22.05.2019.
Bjelica: "Kada ne iskoristite svoje šanse, ne možete pobijediti, a bolje šanse od penala nema"
Foto: Pixsell

U izjavi za HRT nakon utakmice Nenad Bjelica istaknuo je kako je Rijeka profitirala iz malo situacija, ali da je to nogomet i da protivniku treba čestitati na pobjedi...

Trener Dinama Nenad Bjelica čestitao je protivniku na pobjedu. Istaknuo je kako je Rijeka bolje iskoristila svoje šanse kojih nije bilo dovoljno.

"Čestitke Rijeci na pobjedi, mislim da je bilo zasluženo. Bolje je iskoristila svoje šanse koje je imala. Mi naše nismo i kada ne iskoristite svoje šanse, ne možete pobijediti. Nema bolje šanse od penala, nismo ga iskoristili u najboljem trenutku utakmice kada se lomila. Da smo zabili taj gol, vjerujem da bi pobijedili, ali to je nogomet."

Puno bolje igrao je Dinamo u nastavku susreta, imao je dosta šansi, ali u konačnici je stigao pogodak Kvržića.

"Oni su puno profitirali iz malo situacija, ali to je nogomet. Nekad iz tri polušanse zabijete tri gola, iako ne želim reći da su bile polušanse jer je Rijeka imala još nekoliko opasnih šuteva. Mislim da smo dominirali i imali posjed, ali nismo pronalazili rupe u njihovoj obrani. Mislim da smo izašli s dobrom energijom drugo poluvrijeme, igrali dosta dobro i bili blizu tog izjednačenja i onda je došao taj gol Kvržića. Treba mu čestitati, takav gol se postiže jednom u životu."

Sustav koji je Dinamu donio dosta toga ove sezone, ali danas to nije najbolje funkcioniralo, posebno u prvom poluvremenu.

"Išli smo u apsolutni rizik, kod 0:2 morate riskirati. Sustav koji nam je donio puno dobrih utakmica i puno pobjeda nije dobro funkcionirao u prvom poluvremenu. Probali smo se vratiti u utakmicu, i jesmo, ali nije bilo dovoljno za pobjedu."

FOTO: Igor Kralj/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!