Košarka

Nakić ipak još nije donio odluku, Đorđević poručio: "Navijački se 'prevode' naši prijateljski odnosi"

Branimir Korać • subota, 25.05.2019.
Nakić ipak još nije donio odluku, Đorđević poručio: "Navijački se 'prevode' naši prijateljski odnosi"
Foto: Pixsell

Mario Nakić ipak nije donio konačnu odluku za koju će reprezentaciju nastupati u budućnosti. Iako se činilo kako je donio odluku da će nastupati za Srbiju, sve je demantirao Saša Đorđević...

Traje bitka za Marija Nakića najtalentiranijeg igrača u svom godištu u Europi, buduće velike zvijezde europske, ali i svjetske košarke. Bitku vode Hrvatska i Srbija, iz prikrajka vreba i Španjolska, a sin Ive Nakića i dalje nije donio konačnu odluku za koju će reprezentaciju nastupati.

Puno toga govori u prilog Srbiji gdje je Mario i rođen te živio do završetka osnovne škole, ali ipak s očeve strane ima hrvatsku putovnicu koja mu pomaže u Madridu s obzirom da je Hrvatska u Europskoj uniji za razliku od Srbije.

Jedna poruka na Twitteru označena je kao znak da je Mario donio odluku, no to još uvijek nije učinio. Naime izbornik Srbije Saša Đorđević napisao je "Sve čestitke sine... čekamo te", na što je Nakić napisao "Hvala izborniče". Sve to bilo je potkrijepljeno zajedničkom fotografijom Nakića i Đorđevića.

U medijima je to predstavljeno kao gotova stvar i sigurna odluka Nakića u čijem će dresu nastupati, međutim ponovno se oglasio Đorđević i demantirao da je Nakić donio odluku.

"Što bude odlučio i kada se bude odlučio, siguran sam da će to javno i reći. Ovako se samo navijački 'prevode' naši obiteljski, prijateljski odnosi i Marijev odgoj. Na pogrešan način se svi zajedno borimo za njega u interesu srpske košarke, nadajući se da će jednog dana, između ostalog i zbog razumijevanja i ljubaznosti svih nas i naše javnosti, Mario odlučiti zaigrati za našu reprezentaciju, mi čekamo i dalje."

Tako i dalje tinja nada da bi Nakić ipak mogao odlučiti zaigrati za Hrvatsku, ali treba priznati kako je u mnogočemu Srbija ipak u ovom trenutku u prednosti. Iako, bio bi to neočekivan i krasan poklon za hrvatsku reprezentaciju i njenu budućnost.

FOTO: Igor Kralj/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!