Košarka

Durant: "Znam što donosim momčadi, ali isto tako znam da nas mnogi ne mogu vidjeti zajedno"

Petar Jenjić • subota, 25.05.2019.
Durant: "Znam što donosim momčadi, ali isto tako znam da nas mnogi ne mogu vidjeti zajedno"
Foto: EPA

Kevin Durant kazao je u razgovoru za medije kako svi pričaju o tome da Golden State Warriorsi igraju bolje bez njega s riječima kako je tako još otkako je stigao u momčad...

Po prvi puta od ozljede 8. svibnja, Kevin Durant razgovarao je s novinarima te se osvrnuo na tijek oporavka i ideju kako momčad igra bolje bez njega.

"Tako je još otkako sam stigao ovdje, uvijek je bilo tako. "To su Warriorsi i KD." Razumijem to i osjećam da moji suigrači i organizacija znaju što sam točno napravio ovdje, kako na terenu, tako i izvan terena, te postao važan dio ove kulture. Znam što donosim ovoj momčadi, ali isto tako znam da nas mnogo ljudi ne može vidjeti zajedno, to razumijem."

Tijekom razgovora ispravio je i jednog novinara koji je za Warriorse rekao kako "oni igraju", umjesto "mi igramo. Osvrnuo se i na to kako uživa pratiti utakmice iz "druge perspektive".

"Teško je pobjeći od toga jer ja gledam utakmicu i uvode u utakmice i svi pričaju o tome. Iz moje perspektive želim se koncentrirati na oporavak, ali i da budem navijač svojim suigračima. Želim uživati s njima iz druge perspektive. Puno igrača sjedi na klupi i navija za ostale, za startere, a sada sam i ja dobio tu priliku."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!