Ostali sportovi

Corbin nije izdržao niti pola runde, Hrgović ga sredio za minutu!

Branimir Korać • nedjelja, 26.05.2019.
Corbin nije izdržao niti pola runde, Hrgović ga sredio za minutu!
Foto: Pixsell

Filip Hrgović poslao je Gregoryja Corbina na pod nakon samo minute borbe i priči je bio kraj! Bolji debi u SAD-u nije mogao niti zamisliti...

Filip Hrgović nije uspio pokazati Amerikancima što i koliko može. Gregory Corbin legao je vrlo brzo, minutu je meč potrajao i dobro mu je Hrgović poručio - prestani pjevati.

Amerikanac je prijetio, vjerovao da može nešto izvući iz ovog meča, ali nije napravio apsolutno ništa. Nekoliko puta uspio je zamahnuti, osjetilo se da je to jak udarac, ali borci poput Hrgovića to lakoćom eskiviraju i nije bilo nikakve prijetnje.

U biti Filip je uputio četiri udarca, prva tri ozbiljno su načela Corbina, a u pokušaju ulaska u klinč, zaradio je i četvrti u područje uha i završio na podu.

Bilo je očito da Corbin nema pojma gdje se nalazi, uspio se nekako podići, ali samo toliko da sudac prekine borbu. Kasnije se bunio da je dobio udarac u potiljak, ali to je bio samo izgovor jer udarac tamo nije sjeo.

Ekspresno i vrlo brzo, Hrgović je pokazao koliko je opasan i za samo minutu završio je borbu.

Odmah nakon meča spomenut je Joe Joyce kao sljedeći potencijalni protivnik, Joyce je puno ozbiljniji i opasniji borac od Corbina, u profesionalnoj karijeri ima devet mečeva i devet pobjeda nokautom.

"Dogodi se i takva stvar u boksu, jednostavno sjeo je udarac. Svejedno mi je tko je sljedeći. Već sam puno puta rekao, bilo tko, bilo gdje, tako mi je svejedno", poručio je Hrgović nakon borbe.

Prva američka borba tako je završena daleko brže nego što se očekivalo, a vrlo brzo saznat ćemo datum i mjesto održavanja sljedeće te je li uistinu Joyce sljedeći protivnik.

FOTO: Igor Kralj/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!