Zimski sportovi

Kutak za kladioničare: Bruinsi favoriti protiv Bluesa, nastavlja se i Roland Garros

Branimir Korać • ponedjeljak, 27.05.2019.
Kutak za kladioničare: Bruinsi favoriti protiv Bluesa, nastavlja se i Roland Garros

Kreće bitka za naslov NHL prvaka, a Boston Bruinsi u nju ulaze kao blagi favoriti. U Roland Garrosu nas očekuje vrlo zanimljiv dan s nekoliko mečeva u kojima se mogu iskoristiti ponuđeni koeficijenti...

Boston Bruins - St. Louis Blues

Boston Bruinsi ulaze u seriju protiv St. Louisa kao favoriti i imaju priliku doći do naslova. St. Louis je ugodno iznenadio, imao je teško razdoblje kada se mučio i nije igrao dobro, ali pregrmio ga je, uhvatio pravu formu i na kraju došao do finala. U finalu ga očekuje vrlo težak protivnik, od početka ujedno i jedan od glavnih kandidata za naslov NHL prvaka. Blues je impresivno završio seriju protiv San Josea, iskoristio je probleme Sharksa i ozljede trojice ključnih igrača te je slavio 5:0 u San Joseu i nakon toga 5:1 u St. Louisu čime je osigurao mjesto u finalu. S druge strane Bruinsi su bili još uvjerljiviji i pomeli su u finalu konferencije Hurricanese. Imaju prednost domaćeg leda i u finalu seriju ulaze s više šanse za osvajanje Stanley Cupa.

Prognoza: Pobjeda Boston Bruinsa

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Bostona 2.20, neriješeno 4.10, pobjeda St. Louisa 3.30

Richard Gasquet - Mischa Zverev (31.5)

Mischa Zverev je vjerojatno igrač koji je u najlošijoj formi na ATP Touru u zadnjih godinu dana. Stariji brat Zverev igra očajno, od srpnja prošle godine i nastupa u Cincinnatiju, upisao je samo jednu pobjedu i to u Miamiju protiv Španjolca Nicole Kuhna, a vrlo vjerojatno ne bi slavio niti u tom meču da se Španjolac nije ozlijedio. Od pobjede protiv Džumhura u Miamiju, upisao je čak 18 poraza u 19 mečeva, a jedina pobjeda je protiv Kuhna, točnije pobjeda predajom. To mu je ujedno i jedini osvojeni set ove godine. Dobiti Zvereva u ždrijebu bio je jackpot koji je dobio Richard Gasquet. Trebao bi to biti lagan posao za Francuza koji još nikada u međusobnim dvobojima nije izgubio niti set protiv Zvereva starijeg. Sve osim njegove glatke pobjede bit će veliko iznenađenje.

Prognoza: manje od 32 gema

Koeficijenti (Supersport): manje od 32 gema 1.85, 32 ili više gemova 1.85

Dajana Jastremska - Carla Suarez Navarro

Dajana Jastremska igra u odličnoj formi i očekuje se pobjeda protiv Carle Suarez Navarro. Jastremska je u Roland Garros došla nakon osvajanja turnira u Strasbourgu gdje je potvrdila odličnu formu pobjedama protiv Parmentier, Stosur, Ferro, Sabalenke i Garcije. Ove godine igrala je dva puta protiv Suarez Navarro, svladala ju je na Australian Openu sa 6:3, 3:6, 6:1, ali je izgubila u Rimu sa 6:4, 1:6, 6:3. Španjolka je u Rimu upisala pobjedu protiv Jastremske, predala joj je meč Alize Cornet, ali je pala na trećoj prepreci protiv Kiki Bertens. Suarez Navarro prije toga se dosta mučila, pobjede su bile rijetkost još tamo od Dubaija gdje ulaskom u četvrtfinale ostvarila posljednji kvalitetniji rezultat. Jastremska ulazi u ovaj susret kao blagi favorit, u Strasbourgu je uhvatila zalet i trebala bi tako nastaviti i u Parizu.

Prognoza: Pobjeda Jastremske

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Jastremske 1.70, pobjeda Suarez Navarro 2.00

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!