Ostali sportovi

Hearn: "McCracken je rekao da je Hrgović briljantan, Joshua je rekao da je sjajan borac"

Branimir Korać • ponedjeljak, 27.05.2019.
Hearn: "McCracken je rekao da je Hrgović briljantan, Joshua je rekao da je sjajan borac"
Foto: Pixsell

Filip Hrgović polako stvara ime u profesionalnom boksu, a Eddie Hearn pomaže mu u tome te se vjeruje kako će ubrzo dobiti još kvalitetnijeg borca...

Amerikanci su upoznali Hrgovića barem djelomično. Nije bilo dovoljno vremena, već nakon minute Gregory Corbin je nokautiran.

"Hrgović je zvijer, on je veliki problem za mnoge teškaše. Mnogi ljudi još ne znaju puno o Hrgoviću, ali saznat će. Corbin nije svjetski prvak, ali je dobar, poznat teškaš. Prije nego je poražen od Charlesa Martina, bio je vrlo nezgodan borac, sparirao je i s Anthonyjem Joshuom. Hrgović ga je prekrasno pogodio postrance i Corbin je bio gotov", govorio je Eddie Hearn za IFL.

Hearn je svjestan kako će Hrgoviću sve teže pronaći protivnik.

"Hrgović će biti veliki problem, bit će mu jako teško pronaći protivnike. Ima fantastičnu boksačku tehniku, sjajan amaterski pedigre, brze ruke i može udariti vrlo snažno. Uzbudljiv je borac spreman boriti se sa svima, a to je dobro."

Joe Joyce spominjao se kao novi protivnik, ali od toga neće biti ništa.

"Team Joea Joycea ne može pronaći protivnika jer se nitko ne želi boriti s njim. Još nije vrijeme za borbu njega i Hrgovića, Filip ima omjer 8-0, Joe 9-0 iako iskreno nikada nije pravo vrijeme za borbu protiv Hrgovića. Rob McCracken (Joshuin trener) rekao je da je Hrgović briljantan, Joshua je rekao da je sjajan borac, borit će se i bit će to sjajna borba, ali Hrgović treba još malo iskustva u profesionalnom boksu, no opasan je."

FOTO: Igor Kralj/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!