Košarka

Pilepić: "Iako se igra u Domu sportova, svejedno očekujem da će navijači biti uz nas"

Branimir Korać • ponedjeljak, 27.05.2019.
Pilepić: "Iako se igra u Domu sportova, svejedno očekujem da će navijači biti uz nas"
Foto: FaH

Nakon što je Cibona slavila u prve dvije utakmice u Domu Dražena Petrovića, serija seli u Dom sportova gdje Cedevita nema pravo na krivi korak...

Cibosi su u odličnom raspoloženju nakon prva dva susreta u kojima su nadigrali Cedevitu i zasluženo slavili. Trener Ivan Velić standardno je oprezan i ne dopušta svojim igračima nikakvo opuštanje.

”Došli smo do te treće utakmice, vodimo 2-0. To je lijepo vodstvo, međutim, apsolutno ništa ne znači. Cedevita je i dalje veliki favorit u ovoj seriji, pogotovo što iduće dvije utakmice igra u svojoj dvorani tako da je ta prednost možda još i veća. Nećemo se obazirati na njih, nastojat ćemo da budemo na tragu ove dvije utakmice i da jednostavno gledamo prvenstveno sebe te ako se ukaže šansa za još neko iznenađenje, da je zgrabimo. Ponavljam, Cedevita je favorit, imaju izuzetno jaku momčad i od svojih igrača tražim da i dalje imaju koncentraciju. Imamo odličnu atmosferu nakon ovog vodstva i nadam se da ćemo pružiti još jednu dobru partiju u Domu sportova”, izjavio je strateg Vukova Ivan Velić.

Vrlo dobar u drugoj utakmici bio je Fran Pilepić koji je odigrao sjajnu utakmicu. Pilepić je bio raspoložen i očekuje se da to prenese i na treću utakmicu.

”Mislim da možemo biti jako zadovoljni odrađenim poslom u prve dvije utakmice. Obranili smo domaći teren i prezentirali zaista kvalitetnu košarku kontrolom igre u velikoj većini tih 80 minuta pa možemo biti zadovoljni sa situacijom u kojoj se nalazimo. Serija se seli u Dom sportova gdje nas čeka druga priča. Očekujemo reakciju Cedevite i njihovu kvalitetniju i bolju igru. Mislim da smo nadomak tome da ostvarimo povoljan rezultat protiv njih. Trebamo gledati da već u prvoj utakmici pokažemo svoj maksimum i da, ako nam se ukaže prilika da je iskoristimo i pobijedimo. Pozvao bih ovim putem i publiku. Osjeti se da je publika na našoj strani, a iako se igra u Domu sportova očekujem da će svejedno biti uz nas. Treba nam ta podrška s tribina. Ako ne budemo imali padova u igri, imamo jako velike šanse i u iduće dvije utakmice”, podvukao je Pilepić.

Treća utakmica u finalnoj seriji na rasporedu je u utorak s početkom u 20 sati.

Premijer liga

1Zadar 312+576
2Split 285+457
3Cibona 2211+125
4Cedevita Junior 2112+210
5Dinamo Zagreb 2013+230
6Zabok 1716+13
7Dubrovnik 1518-45
8Dubrava 1419-93
9Šibenka 1320-57
10Alkar 924-172
11DepoLink Škrljevo 726-350
12Bosco 132-894

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!