Nogomet

Klopp: "Nikada nisam u finalu imao bolju momčad"

Branimir Korać • utorak, 28.05.2019.
Klopp: "Nikada nisam u finalu imao bolju momčad"
Foto: EPA

Liverpool je spreman za finale Lige prvaka koje je na rasporedu u subotu u Madridu. Jürgen Klopp smatra kako nikada nije imao bolju momčad u finalu...

S dortmundskom Borussijom jednom i s Liverpoolom jednom Jürgen Klopp je dosad igrao u finalu Lige prvaka. Oba puta je poražen, a sada ima najveću priliku za trofej.

"Nikada nisam u finalu imao bolju momčad. U različito vrijeme zbog različitih razloga moje momčadi su također bile dobre, ali ovi dečki pokazuju svoj potencijal uz fantastičan pristup na najbolji način koji sam igdje vidio. Ovo je fantastično. Samo su si pružili priliku biti ovdje jer između dvije utakmice s Barcelonom nitko nije vjerovao u njih kao oni sami."

Klopp smatra kako postoji razlika iz prošlosezonskog i ovosezonskog Liverpoola.

"Prošla sezona i ono što se dogodilo u Kijevu jako je utjecalo na ovu momčad. Kada smo bili u redu u kijevskoj zračnoj luci, svi su imali spuštene glave, ali plan je bio vratiti se u finale i uspjeli smo. To je fantastično. Svaka momčad koja izgubi u finalu kaže kako će se vratiti, ali ne dobiju svaki priliku."

Cilj je jasan - osvojiti Ligu prvaka.

"Prošle godine želja nam je bila doći do finala. Ove godine želja nam je osvojiti. Prošle sezone dobili smo iskustvo, naučili kako kontrolirati emocije, to je ono što nam je nedostajalo."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!