Rukomet

Predsjednik Kielcea: "U završnim smo pregovorima s Barcelonom oko transfera Cindrića"

Mihaela Bradovski • utorak, 28.05.2019.
Predsjednik Kielcea: "U završnim smo pregovorima s Barcelonom oko transfera Cindrića"
Foto: EPA

Luka Cindrić na izlaznim je vratima Kielcea i već nakon završnog turnira Lige prvaka trebao bi biti predstavljen kao novi član Barcelone...

Već dugo vremena govori se o tom transferu, a on bi uskoro trebao biti i realiziran. Luka Cindrić na izlaznim je vratima Kielcea, odigrat će završni turnir Lige prvaka i nakon toga vjerojatno preseliti u Barcelonu.

Nakon što je Kielce osvojio naslov prvaka Poljske glatkom pobjedom u uzvratu protiv Wisle, Cindrić nije mogao potvrditi da ostaje i sljedeće sezone, a sada je jasno i zašto.

"U završnoj smo fazi pregovora. Razgovarat ćemo s Barceloninim ljudima tijekom vikenda i vrlo je vjerojatno da ćemo zaključiti pregovore. Postoje manja razmimoilaženja, ali ona ne bi trebala utjecati na ishod pregovora. Luka je ovdje sretan, ali od dječačkih dana san mu je obući dres Barcelone. Kada se takva ponuda pojavi, teško ju je odbiti. U svakom slučaju imam osjećaj da će nam se Luka jednom vratiti" rekao je za Onet predsjednik Kielcea Bertus Servaas.

Dolazak Skubea nije realiziran, ali stiže Igor Karačić.

"Ponudili smo Stašu Skubeu trogodišnji ugovor, ali on je mogao doći samo na godinu dana i zato su pregovori propali. Na srednjem imamo Karačića i Daniela Dujšebaeva, a za još jednu opciju imamo tri imena u igri", dodao je Servaas.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!