Nogomet

Pašalić: "Lipanj je uvijek nezgodan s obzirom na kraj sezone, ali svima je tako"

Mihaela Bradovski, hns.family • utorak, 04.06.2019.
Pašalić: "Lipanj je uvijek nezgodan s obzirom na kraj sezone, ali svima je tako"
Foto: FaH

Hrvatska nogometna reprezentacija odrađuje pripreme uoči dvoboja protiv Walesa koji neće biti nimalo jednostzavan. Pred hrvatskim reprezentativcima je imperativ pobjede...

Mario Pašalić zadovoljan je radom na pripremama za Wales. Hrvatsku očekuje neugodan protivnik, u neugodnom terminu, ali izbora nema, mora ići na sva tri boda.

"Zasad su pripreme odlične. Izbornik je odmah stavio naglasak na treninge u 15:00 sati radi privikavanja na termin utakmice, dobro nam ide i dočekat ćemo spremni utakmicu. Umora ima, ali čeka nas važan susret i treba ga fizički i psihički dočekati u najboljem stanju. Lipanj je uvijek nezgodan s obzirom na kraj sezone, ali svima je tako, a mi se moramo prilagoditi jer smo u Mađarskoj zakomplicirali stvari."

Sezona u Atalanti bila je jako dobra i Pašalić može biti iznimno zadovoljan s te strane.

"Iza nas je jako uspješna sezona, Atalanta je prvi put izborila Ligu prvaka, odmah iza Juventusa i Napolija, a svi znamo koliko su ulagali Roma, Milan i Inter. Osim toga, ušli smo u finale Kupa. Previše sam se selio, želim se skrasiti i ostati negdje bar dvije ili tri sezone. Klubovi se dogovaraju i vidjet ćemo što će biti."

U reprezentaciji još se nije izborio za mjesto u početnoj postavi, tu je konkurencija iznimno snažna.

"Ne želim izjavama stvarati dodatni pritisak na izbornika, on će odlučiti tko će igrati, a u veznom redu uvijek imamo kvalitete. Bez obzira na ozljede, imamo dovoljno dobrih igrača za utakmicu."

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!