Nogomet

Dani Olmo u najboljih 11 sezone u Europskoj ligi

Branimir Korać • srijeda, 05.06.2019.
Dani Olmo u najboljih 11 sezone u Europskoj ligi
Foto: Pixsell

Iza Danija Olma je fantastična sezona, igrao je sjajno i u Europskoj ligi i u hrvatskom prvenstvu te je na kraju zaradio i mjesto u najboljih 11 ove sezone u Europskoj ligi...

Statistička stranica Whoscored izbacila je najboljih 11 u Europskoj ligi u ovoj sezoni, a mjesto u idealnoj momčadi sezone pronašao je i Dani Olmo.

Veznjak hrvatskog prvaka iza sebe ima sjajnu sezonu što pokazuje i prosječna ocjena u Europskoj ligi, a u veznoj liniji nalazi se u vrlo uglednom društvu. Uz njega u sredini terena nalaze se i Chelseajevi Callum Hudson-Odoi, Ruben Loftus-Cheek i Willian.

Chelsea je u idealnu postavu Europske lige u ovoj sezoni dao čak pet sudionika te su ut nabrojane veznjake tu još i Emerson Palmieri i Olivier Giroud.

Najboljih 11 Europske lige prema Whoscored:
Kevin Trapp (Eintracht), Stefan Lainer (RB Salzburg), Michael Ngadeu-Ngadjui (Slavia Prag), Aleksandr Martinovič (Krasnodar), Emerson Palmieri (Chelsea), Callum Hudson-Odoi (Chelsea), Ruben Loftus-Cheek (Chelsea), Dani Olmo (Dinamo), Willian (Chelsea), Sebastian Haller (Eintracht), Olivier Giroud (Chelsea).

FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!