Košarka

Brooklyn Netsi poslali Crabbea u Atlantu, slaže se nova supermomčad

Branimir Korać • petak, 07.06.2019.
Brooklyn Netsi poslali Crabbea u Atlantu, slaže se nova supermomčad
Foto: EPA

Brooklyn Netsi i Atlanta Hawksi odradili su prvi značajniji trade nakon završetka regularnog dijela NBA sezone, a njime mogu biti zadovoljni Netsi koji idu u smjeru koji se i najavljivao...

Kao što će Knicksi biti veliki igrači na tržištu i pokušati stvoriti zvjezdanu momčad, isto vrijedi i za njihove gradske rivale Brooklyn Netse. Netsi su oslobodili veliki prostor pod salary capom, a imaju potencijal i za dva maksimalna ugovora.

Naime u tradeu koji je odrađen, poslali su u Atlantu Allena Crabbea i 17. izbor na ovogodišnjem draftu, a zauzvrat će dobiti Taureana Princea, zaštićeni izbor prve runde drafta 2020. godine i izbor druge runde 2021. godine. Trade će postati i služben 6. srpnja, a potvrđen je za AP.

Netsi na ovaj način čiste pod salary capom čak 18 milijuna dolara i imat će ovog ljeta čak 46 milijuna eura pod capom. Ako se odluče da neće zadržati D'Angela Russella, imat će pod salary capom prostora za čak dva maksimalna ugovora.

Brooklyn Netsi žele pod svaku cijenu složiti vrhunsku momčad i gotovo je sigurno da će ići po neke od najvećih zvijezda poput Kyrieja Irvinga, Kevina Duranta, Kawhija Russella...

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!