Košarka

Curry: "Dok se ne čuje posljednja sirena i netko ne dobije četiri utakmice, imamo šanse pobijediti"

Petar Jenjić • subota, 08.06.2019.
Curry: "Dok se ne čuje posljednja sirena i netko ne dobije četiri utakmice, imamo šanse pobijediti"
Foto: EPA

Trener Golden State Warriorsa Steve Kerr pohvalio je Klaya Thompsona i Kevona Looneyja na sinoćnjoj predstavi s obzirom na status ozljeda, Steph Curry kazao je kako će se boriti sve do posljednje sekunde, a Thompson moraju očvrsnuti jer ih nitko neće žaliti...

Klay Thompson noćas se pokazao u pravom svijetlu nakon povratka od lakše ozljede, ali to nije bilo dovoljno za Golden State Warriorse koji su poraženi od Toronto Raptorsa.

"Klay je bio sjajan, s ozljedom tako odigrati. Looney je isto bio dobar, bez obzira na ozljedu, odigrao je 20 minuta. Obojica se natječu i na obojicu sam ponosan, ali to nije bilo dovoljno u kontekstu cijele momčadi."

Thompson se ozlijedio u drugoj utakmici i propustio je treću, no ističe kako to na njega nije utjecalo jer ipak se radi o finalu.

"Nije utjecalo na mene. Kao što sam ranije rekao, ovo je finale, a sezona je dugačka. Igrate više od 100 utakmica, naravno da ćete biti "natučeni". Međutim, morate kopati jer nitko vas neće žaliti, tako da morate očvrsnuti, izaći na teren i odigrati najbolje što možete."

Pred Warriorsima je sada jako težak zadatak, dobiti tri utakmice zaredom.

"Ne možete uspjeti tijekom svih ovih godina bez mentaliteta. Bez obzirao što drugo poluvrijeme ne ide u našu korist, i dalje se borim. Dok god se ne čuje posljednja sirena i netko ne dobije četiri utakmice, još uvijek imamo šanse pobijediti", dodao je Steph Curry.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!