Košarka

Lowry: "Pobijedili smo tri utakmice, igra se tko prije četiri"

Petar Jenjić • subota, 08.06.2019.
Lowry: "Pobijedili smo tri utakmice, igra se tko prije četiri"
Foto: EPA

Kyle Lowry ističe kako još nije gotova serija jer se branitelj naslova sigurno neće predati. Trener Nick Nurse pohvalio je navijači, a Kawhi Leonard istaknuo da je "ključ" bio odmor tijekom sezone...

Kawhi Leonard bio je prvi strijelac svoje momčadi u pobjedi protiv Golden State Warriorsa koja je sada na korak do naslova prvaka. Ipak, igrač Raptorsa ističe da ne bi do tu dogurali da nisu tijekom sezone imali utakmica u kojima su pauzirali.

"Ovo je veliko. Kada je bilo loše, uzeli smo četiri ili pet utakmica odmora. Znate, da to nismo napravili, sada ovdje ne bi bili. Način na koji smo odradili raspored bio je dobar i zbog toga sam sretan."

Na utakmici je bio i veliki broj Kanađana koji su došli bodriti svoju momčad.

"Sjajno je. Naši navijači putuju redovito tijekom regularne sezone i ovo viđamo često. Ovo je kanadska momčad i Kanađani diljem zemlje putuju i rade planove kada igramo na Floridi ili u Kaliforniji."

Ipak, još nije vrijeme za slavlje, ističe Kyle Lowry.

"Pobijedili smo tri utakmice, igra se tko prije četiri. Razumijemo da su to branitelji naslova i da se neće olako predati. Doći će i boriti se, a tako ćemo se pripremiti i mi. Moramo se dobro pripremiti za sljedeću utakmicu, još ništa nismo napravili."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!