Nogomet

Mitrović: "Prvo poluvrijeme bilo je fenomenalno, u drugom su noge bile teške i dostigao nas je umor"

Mihaela Bradovski • utorak, 11.06.2019.
Mitrović: "Prvo poluvrijeme bilo je fenomenalno, u drugom su noge bile teške i dostigao nas je umor"
Foto: EPA

Srbija se oporavila od teškog poraza protiv Ukrajine 5:0 te je na svom travnjaku ugostila Litvu i svladala ju je s glatkih 4:1. Dvostruki strijelac u ovoj pobjedi bio je Aleksandar Mitrović...

Dobar nastup u prvom poluvremenu bio je dovoljan Srbiji da upiše glatku pobjedu protiv Litve. Već na odmoru bilo je 3:0 i u nastavku susreta samo je zaključen posao iako u drugom dijelu nije izgledala tako uvjerljivo.

"Ovo je bila jako dobra utakmica s naše strane, upisali smo pobjedu i vratili se na pobjednički kolosijek. Vrijeme je bilo teško, ali bitno je sa smo otvorili meč na pravi način. Prvo poluvrijeme je bilo sjajno, a u nastavku smo spustili gas, noge su bile teške i dostigao nas je umor", kaže Aleksandar Mitrović koji je postigao dva pogotka.

Mitrović žali za propuštenim prilikama jer smatra kako je Srbija mogla i puno uvjerljivije slaviti.

"Probavali smo, ali lopta nije htjela u gol. Jović je dvaput tresao gredu, promašio sam i ja veliku priliku, nije nas pomazila sreća, ali smo svejedno postigli četiri pogotka. Pobjeda nam puno znači nakon onog poraza u Ukrajini."

U rujnu Srbiju očekuje dvoboj protiv Portugala u Beogradu što će biti posebno teška utakmica.

"Portugalci su pokazali kvalitetu i bespotrebno je pričati o njima. Igramo kod kuće, nadamo se i punim tribinama te ćemo pokazati koliko vrijedimo. U Lisabonu smo odigrali dobro, a ovdje uz pomoć s tribina možemo puno. Bit će to za nas najvažnija utakmica kvalifikacija."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!