Nogomet

Ante Miše debitirao remijem protiv Ugande, Miya kao kapetan predvodio svoju reprezentaciju

Branimir Korać • srijeda, 12.06.2019.
Ante Miše debitirao remijem protiv Ugande, Miya kao kapetan predvodio svoju reprezentaciju

Ante Miše debitirao je na klupi Turkmenistana, a protivnik je bila Uganda koja se priprema za Afrički kup nacija. Susret u Abu Dhabiju okončan je remijem...

Hrvatski stručnjak Ante Miše u suradnji sa Sandrom Tomićem preuzeo je reprezentaciju Turkmenistana, a u prvom prijateljskom dvoboju remizirao je u Abu Dhabiju protiv Ugande bez pogodaka.

Uganda se priprema za nastup na Afričkom kupu nacija, ali Turkmenistan ju je uspio zaustaviti i Miše može biti zadovoljan kako je prošao debitantski nastup.

Susret je odigran u Abu Dhabiju na New York University stadionu bez prisustva publike, a u dresu Ugande s kapetanskom trakom oko ruke bio je Farouk Miya, inače član hrvatskog prvoligaša Gorice.

Reprezentacija Turkmenistana odradila je trening kamp u Ujedinjenim Arapskim Emiratima gdje su se Miše i njegov stručni stožer upoznavali su igračima.

Inače Miše planira dovesti iz Hrvatske i trenera za kondicijsku pripremu kako bi dodatno podignuo kvalitetu igara svoje reprezentacije.

Osim Miše i Tomića, u Azerbajdžanu je i Robert Grdović koji je preuzeo futsal reprezentaciju koju želi odvesti na Svjetsko prvenstvo.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!