Nogomet

Nikola Katić: "Trebali smo pobijediti s još većom razlikom"

Branimir Korać, hns.family • srijeda, 12.06.2019.
Nikola Katić: "Trebali smo pobijediti s još većom razlikom"
Foto: Pixsell

Od Nikole Katića puno se očekuje na Europskom prvenstvu u San Marinu i Italiji, a protiv Danske u Puli bio je dobar i smiren te je pokazao kako je značajno napredovao...

Nakon što je Duje Ćaleta-Car otkazao nastup u dresu reprezentacije na Europskom prvenstvu do 21 godine, Nikola Katić iskočio je u prvi plan kao potencijalni partner Filipa Benkovića u srcu obrane.

Protiv Danac igrao je u paru s Branimirom Kalaicom i to je izgledalo dobro.

"Bila je to dosta teška utakmica protiv kvalitetnog suparnika, koji je u kvalifikacijama te posljednjim prijateljskim utakmicama pokazao da je uistinu dobra momčad, a osim toga izborili su završni turnir. Mislim da smo imali dosta prilika da i ranije odlučimo ovu utakmicu te smatram da smo trebali pobijediti i s većom razlikom", smatra Katić.

Katić tvrdi kako je očekivao još teži posao zbog vremenskih uvjeta koji su vladali u Puli ovog tjedna.

"Očekivali smo da će biti teže zbog vrućine, ali dobro smo se osjećali nakon ovog pripremnog ciklusa. Ne želimo sada izlaziti s velikim izjavama i očekivanjima jer nas čeka prilično jaka skupina, ali dat ćemo sve od sebe za što bolji rezultat, odnosno plasman u polufinale, a onda ćemo vidjeti što i koliko možemo."

FOTO: Goran Kovačić/PIXSELL

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!