Rukomet

Červar i društvo stigli u Poreč, navijači pozvani na otvoreni trening

Sportnet, Mihaela Bradovski • petak, 14.06.2019.
Červar i društvo stigli u Poreč, navijači pozvani na otvoreni trening

Hrvatska muška seniorska reprezentacija stigla je u Poreč, gdje je u nedjelju, 16. lipnja očekuje posljednji susret kvalifikacija za Euro 2020...

Susret s Belgijom na rasporedu je u 18 sati, a za posljednju utakmicu u sklopu kvalifikacija izbornik Lino Červar odlučio je dati predah četvorici igrača koji su imali iznimno napornu sezonu iza sebe.

Hrvatska će tako nastupiti bez Domagoja Duvnjaka, Manuela Štrleka, Luke Stepančića i Željka Muse. U međuvremenu izabranom kadru su se priključili Valentino Ravnić i Josip Ereš.

"Imamo priliku završiti lijepi ciklus, zaokružiti ga još jednom pobjedom i pokloniti navijačima slavlje prije odlaska na odmor", po dolasku u Poreč kratko je komentirao Ivan Sršen, a na njegove se riječi nadovezao i Matej Ašanin:

"Smatram da se protiv Belgije, baš kao što je bio slučaj i u susretu sa Švicarskom, trebamo koncentrirati na disciplinu, brz i moderan rukomet i zaključiti sezonu novom pobjedom."

Raspored treninga za petak, 14. lipnja:
10:00 - 12:00 trening (Hotel Diamant)
18:00 - 20:00 otvoreni trening (dvorana Žatika)

Svi navijači dobrodošli su na otvoreni trening muške seniorske reprezentacije, gdje će se po završetku moći družiti s reprezentativcima i stručnim stožerom.

hrs.hr
Foto: Jozo Čabraja/kolektiff

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!