Tenis

Kutak za kladioničare: Italija i Ekvador u borbi za treće mjesto, Dustin Brown traži novu pobjedu u Stuttgartu

Petar Jenjić • petak, 14.06.2019.
Kutak za kladioničare: Italija i Ekvador u borbi za treće mjesto, Dustin Brown traži novu pobjedu u Stuttgartu
Foto: EPA

I danas smo izdvojili tri para, jedan nogometni i dva teniska. Tako je pred nama sama završnica Svjetskog nogometnog prvenstva do 20 godina, kao i nastavak ATP turnira u Stuttgartu...

Italija - Ekvador (U-20)

U finalu Svjetskog prvenstva do 20 godina igrat će Ukrajina i Južna Koreja, no prije toga na rasporedu je dvoboj poraženih u polufinalu - borba za treće mjesto, gdje će snage odmjeriti Italija i Ekvador. Obje momčadi u svojim su polufinalima tijesno poražene te će se sigurno od prvenstva željeti oprostiti medaljom. I Italija i Ekvador igrali su u istoj skupini, u sklopu drugog kola. Italija je slavila s 1:0, iako je od 41. minute imala igrača više. Čvrstu i tvrdu utakmicu očekujemo i danas, a pobjednika je teško prognozirati.

Prognoza: 2-3 gola

Koeficijenti (Supersport): 0-1 @3.20, 2-3 @1.95, 4-5 @3.40

Dustin Brown - Felix Auger-Aliassime

Travnati dio sezone najdraži je Dustinu Brownu koji tada može pokazati sav svoj potencijal. Njemački tenisač krenuo je u Stuttgartu u kvalifikacijama i odradio ih bez izgubljenog seta. U prvom kolu turnira svladao je Johna Millmana, a u osmini finala i prvog nositelja Alexandera Zvereva. U četvrtfinalu mu na putu stoji Felix Auger Aliassime protiv kojeg do sada u karijeri nije igrao. Kanađanin je prva dva kola (Ernests Gulbis i Gilles Simon) prošao bez izgubljenog seta, a Brown će mu zasigurno biti pravi ispit.

Prognoza: više od 23.5 gemova

Koeficijenti (Supersport): manje @1.85, više @1.85

Marton Fucsovics - Miloš Raonić

Odmah nakon ranije spomenute dvojice na teren bi trebali izaći Marton Fucsovics i Miloš Raonić koji su svoj prvi i jedini međusobni dvoboj odigrali na istom turniru, na današnji dan prošle godine. Tada je do pobjede 6:2, 6:4 stigao Kanađanin koji i u današnji meč ulazi kao blagi favorit, iako mu je ovo prvi turnir još od Miamija krajem ožujka.

U prva dva kola svladao je Alekseja Popirina i Joa-Wilfrieda Tsongu, a u oba meča igrao je dva tie-breaka te stigao do pobjede u tri seta. Niti mađarski tenisač ne zaostaje previše. I protiv Jaumea Munara i protiv Nikoloza Basilašvilija odigrao je po jedan tie-break, a ukupno pet setova.

Prognoza: više od 23.5 gemova

Koeficijenti (Supersport): manje @1.85, više @1.85

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!