Rukomet

Otvoreni trening reprezentacije kao uvertira rukometnog vikenda u Poreču

Sportnet, Mihaela Bradovski • petak, 14.06.2019.
Otvoreni trening reprezentacije kao uvertira rukometnog vikenda u Poreču
Foto: EPA

U bogatom rasporedu i brojnim aktivnostima hrvatske reprezentacije u Poreču, reprezentativci su u petak, 14. lipnja 2019., imali otvoren trening za javnost. Svi prijatelji rukometa, mlade rukometašice i rukometaši uživali su gledajući svoje idole uživo, a nezaobilazno je bilo zajedničko fotografiranje i dijeljenje autograma.

Posjetitelji su prisustvovali poslijepodnevnom treningu u dvorani Žatika, a kada je izbornik Lino Červar odsvirao kraj treninga, sreći i uzbuđenju okupljenih nije bilo kraja. Najmlađi su poletjeli prema igračima, koji su ih dočekali s osmijehom na licu. Mnogi od mladih navijača i navijačica u Filipu Iviću, Marinu Šipiću, Davidu Mandiću i ostalim zvijezdama Hrvatske vide velike uzore i samim time je ovo iskustvo za njih bilo neprocjenjivo. Naravno, druženje i sjajna podrška osmih igrača, nezamjenjiva je nagrada i dodatna motivacija i za same rukometaše.

Otvoreni trening bio je uvertira za sve ono što slijedi nadolazećeg vikenda u Poreču. U subotu, 15. lipnja od 12:30 do 13:00 sati direktor reprezentacije Igor Vori te igrači Marin Šipić i David Mandić posjetit će INA benzinsku postaju na adresi Vukovarska 2. Družit će se s navijačima i zajedno zagrijati atmosferu uoči nedjeljne utakmice s Belgijom.

U nedjelju, 16. lipnja u istarski biser stiže trofej europskog prvaka kojeg će podignuti pobjednik EUROa 2020. No, prije toga, svi navijači, od 16:00 sati imat će jedinstvenu priliku fotografirati se s trofejem.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

RukometKup
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!